Lofsan

Födelsedagsspa i Trosa

Jag fyllde 29 år i tisdags och blev så uppvaktad! Det kom massa blombud till jobbet, mina kunder hade med sig presenter och Clara kom förbi Rosa Skrot och bjöd på frukost. Även om jag jobbade hela dagen så låg det liksom ett rosa skimmer över hela dagen.

Hans kom förbi med barnen efter jobbet och så promenerade vi till StikkiNikki och köpte glass för ett presentkort en kund gett mig på morgonen. Vi gungade i parken och sen följde min pappa med oss hem en sväng. Hans gjorde kycklingsallad till middag och sen åt vi glass i sängen framför Hollywoodfruar. Eftersom jag går upp vid 06 på morgnarna så blev det ingen sen kväll men det tar vi igen idag!

Hans och mamma har planerat min födelsedagspresent tillsammans så nu är vi på väg till Trosa för att bo på hotell och spaa och mamma hämtar barnen på förskolan och bor hemma hos oss imorgon. En grym födelsedagspresent för mig som älskar att bo på hotell!

Tusen tack alla ni som uppvaktade mig på min födelsedag!


Dagens mamma på roadtrip till Trosa.


Sixten blev väldigt upprörd när Hans och Baxter sjöng för mig vid middagen. Han fyller år exakt en månad före mig och är van vid att det är han som firas.


Massa halloumi och kyckling till middag!


Lägenheten doftar så gott av alla blommor jag fick.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara sara tilling 6 september, 2013 at 12:17

  Fint ni fått det i köket =)

  Ha en underbar helg.
  Kramar

  [Svara]

 • Svara Clara 6 september, 2013 at 14:50

  Because your worth it! Puss

  [Svara]

 • Svara Anna Lindelöv 6 september, 2013 at 15:05

  Ha en underbar helg o njut!

  Förresten vad är det för snygg jacka du har på översta bilden?

  Kram Anna

  [Svara]

 • Lämna kommentar