Lofsan

Födelsedagsmiddag på Underbar

Hans överraskade mig med att ha ordnat barnvakt till Sixten och Baxter, min mamma plingade på dörren!

Vi hade ett bokat bord på den libanesiska restaurangen Underbar som ligger precis där vi bor men vi har aldrig ätit middag där tillsammans. Vi valde en stor meny med 14 kalla och varma smårätter, en grillmixtallrik och dessert. Maten var jättefin och servicen fantastisk. Verkligen jättelyckad kväll!

Det är smidigt att gå iväg lite tidigare så att barnen får sina vanliga nattrutiner. Nu kunde mamma lägga fokus på att leka och ha roligt istället för att hålla på med badkar, blöjor, pyjamas och välling. Vi kom hem lagom till nattning och fick då också en kväll tillsammans efter barnen somnat. Det är ett bra upplägg för vår familj just nu.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Veronica 4 september, 2011 at 12:45

    Vad gulligt av Hans att överraska dig! Och perfekt att ni hinner hem till nattning 🙂 Ser faktiskt lite fram emot det hektiska i att försöka knyta ihop vardag, barn, mig själv och kärlek. Det är så mycket enklare nu när man har en väl rutinerad 4åring som inte kräver ett ständigt vakande öga – så det passar perfekt med nya utmaningen som anländer i början på december 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar