Lofsan

Födelsedagshelg med Ida Alla kan träna

Under helgen har jag bombat min instagram med massa bilder från min kompis och kollega Idas födelsedagsfest i Karlstad. i lördags Hon bjöd in till KMTI i Karlstad där vi först skulle springa ett pass tillsammans på eftermiddagen och sedan köra ett koreografipass innan sushi i gymmets lounge och sedan middag på restaurang Cava. Jag, Hans och våra kollegor bestämde oss för att göra en helhelg av firandet och åkte till Karlstad redan på fredag eftermiddag. Det är sjukt kul att åka på roadtrip så där massa vuxna tycker jag och vi hade så roligt. När inte barnen är med i bilen så kan man ju äta massa godis och sånt barnförbjudet…

Vi checkade in på hotell i Karlstad och sedan kom Ida födelsedagsbarnet dit och så drack vi varsitt glas champagne innan vi gick till Bröderna Olssons elektriska, en jättebra restaurang i Karlstad som jag verkligen kan rekommendera. Det blev en ganska sen och väldigt rolig kväll!

På lördagen tog vi en sväng på stan innan vi åkte ut till KMTI. Vi var ett gäng som körde lite bänkpress innan löpningen, jag kände mig fortfarande sliten efter Fjällräven-äventyret och nöjde mig med ett par kilometer innan jag promenerade istället. Passet Cardio Moves som Idas kompis och ägaren av KMTI körde med oss alla sen var sjukt kul och vi skrattade så mycket åt Ida som verkligen gjorde sitt bästa.

Happy Kitchen i Karlstad är ett grymt sushiställe som leverade sushi åt alla och sedan åkte vi vidare till restaurang Cava och fortsatte äta och dricka gott. En superhärlig dag med massa träning, mat, fina älskade vänner och skratt!

På söndagen mötte vi upp födelsedagsbarnet Ida på vårt hotell och så åt vi frukost tillsammans allihopa innan vi åkte hem mot Stockholm igen. Min mamma var barnvakt till barnen och dom var ute i Roslagen och kom inte hem förrän vid 18 så jag hade 4 timmar på eftermiddagen att jobba effektivt och vila upp mig lite efter en intensiv helg, skönt! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar