Lofsan

Födelsedagsfirande

Vi fortsätter vår knasiga dygnsrytm genom att sova länge på dagen idag med. Sixten somnade klockan 22 igår kväll och vi alla vaknade klockan 12 på förmiddagen idag. Men nu ikväll somnade Sixten vid 20 så förhoppningsvis artar detta sig till imorgon, jag ska upp tidigt och åka till jobbet en sväng på morgonen så jag MÅSTE gå upp.

Vi har haft en jättetrevlig dag tillsammans med delar av min familj idag.

Min pappa fyllde år i går, och min syster Elin fyllde år tidigare i veckan men vi missade hennes omtalade tårtkalas (jag ÄLSKAR gräddtårtor) eftersom vi var bortresta så idag var det dags att fira de två födelsedagsbarnen. Vi har en tradition att gå till New Peking City på Östermalmstorg för att äta deras mongoliska buffé när vi firar min pappa. Maten i sig är inget speciellt och personalen ganska otrevlig men vi trivs jättebra där ändå; mycket plats att sprida ut sig på, buffén fylls alltid på och läget är perfekt så vi går tillbaka dit år efter år.

Min älskade bror och hans fina familj var med idag, vi träffas alltför sällan då han jobbar mycket och vi har många projekt för vår del men när vi väl ses är det alltid lika trevligt. Sixtens kusin Signe är född i februari samma år som Sixten så hon kan gå jättebra och är såklart mycket mer kapabel än Sixten just nu men snart kommer de att kunna leka tillsammans och ha stor glädje av varandra. I höst kommer det att vara tre kusiner som alla är födda inom 21 månader, snacka om stor släktträff och mormor/farmor och morfar/farfar får sig en hel skara barnbarn!

Tack fina pappa/morfar för en jättetrevlig dag! Du är bäst!

Dagens Mamma

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Militarmamman 16 maj, 2010 at 23:12

  Ursnygg idag!

  [Svara]

 • Svara sara 17 maj, 2010 at 07:08

  Lika cool som vanligt.

  Tack

  [Svara]

 • Lämna kommentar