Sixten, Träning

Födelsedagsfirande á la "Best of"

I morgon fyller Hans år, det firar han med att åka bort i några dagar. 🙁

Desto bättre är att han är ledig idag så jag fick möjlighet att fira honom hela dagen. Förra året överaskade jag med en heldag på Sturebadet med träning, massage och bad. I dag planerade jag en ”Best of dag”. Alltså; alla våra favoriter på en och samma dag. Hans var ovetande om planerna, han lämnade sitt öde i mina händer. 🙂

Dagens Mamma

Dagens Sixten kör en repris på gårdagens outfit.

Till frukost åt vi riktigt smaskig gröt, till frukostförrätt lyxade vi till det med filmjölk och kalaspuffar. Till efterrätt blev det rostis med skinka. Lyx!

Dagen fortsatte med ett långt träningspass på Sats Odenplan. Jag la upp tre cirklar med fyra övningar i varje cirkel. Vi körde 20 repetitioner på varje övning, 3 varv på varje cirkel med vila mellan varje övning.

Cirkel 1:
Smala latsdrag
Step up på bänk med bicepscurl och axelpress med hantlar i samma övning
Bröstpress i cablecross
Inrullning med boll i armhävningsposition med fötterna på bollen

Cirkel 2:
Sittande lårcurl
Breda latsdrag
Sittande rodd i maskin
Benspark

Cirkel 3:

Liggande tricepspress från pannan med hantlar
Stående bicepshantelcurl
Stående tricepspress i dragmaskin
Magliggande bicepslyft med stång, upp ovanför och bakom huvudet

När passet var slut var vi båda helt skakis i armarna och mina ben krampade nästan. Oerhört skön känsla! hans erkände att han hoppats på att Minisatspersonalen skulle ropa på oss hela sista cirkeln för att han var så trött, det är ett bra betyg till passet! 🙂

Efter en dusch hemma började den hemliga Kinderöveraskningen à la 3 i 1. Vi promenerade ner till Vapiano i Gamla Stan, det har utvecklats till min favoritrestaurang när det gäller italiensk mat, framförallt kryddstark sådan. Hans lämnade ju allt i mina händer så jag beställde vad jag hoppats att Hans ville äta; en kryddstark pizza med italiensk korv, en stark vitvins- och tomatpasta med scampi och en sallad caprese med tomat och mozarella. En riktig succémåltid!

Mätta i magen tog vi oss an överaskning nummer 2 i vår ”Best of dag”; Hans fick shoppa valfritt plagg på Gstar i Gallerian. Han köpte…… 0 plagg… han är svår att tillfredsställa den mannen… Jag lämnar erbjudandet öppet tillsvidare.

Den sista överaskningen var vår gamla tradition att äta glass i Gallerian, Stockholms bästa glass finns precis inannför dörrarna vid entrén. Hans valde choklad med kokos och banan, jag valde blåbär, vattenmelon och honungsmelon. Mums!

Glass i stora lass!

Vi avslutade dagen med ett varv på NK då jag behövde köpa lite nytt smink, sedan gick vi förbi Löplabbet, Hans köpte nya skor (som jag av någon anledning glömde bort att erbjuda mig att betala för) och avslutningsvis köpte vi två förpackningar jordgubbar på Hötorget.

Ikväll ska vi titta på Inglorious Bastards som vi hyrde på vägen hem från Sats och äta jordgubbar i soffan. Då ska Hans också få öppna sina presenter…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 22 mars, 2010 at 21:30

  I love Vapiano, blir avundsjuk på att ni är där så ofta!

  De där presenterna som han ska få öppna ikväll… Det lät bara snuskigt!

  [Svara]

 • Svara MansonDust 23 mars, 2010 at 13:17

  Har ni inte gemensam ekonomi ?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Nä, jag har föräldrapenningen… Eftersom Hans har tre barn han betalar underhåll för och ska försörja har vi våra egna pengar. Men jag har å andra sidan inga utgifter förutom om jag shoppar och fikar på dagarna.

  [Svara]

 • Svara Natasha 23 mars, 2010 at 19:44

  Hej,
  dom där stövlarna du har på dig under ”dagens mamma” är jädrans snygga!
  får man fråga vilket märke och var du köpt dom?
  //Natasha

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  De är från Scorett, köpte dem i december tror jag, men de finns fortfarande kvar. I love them!

  [Svara]

 • Lämna kommentar