Lofsan

Född 2010

Ikväll är det dags för det tredje och näst sista avsnittet i dokumentärserien vi är med i. Ni kommer bland annat få se två av gräbsens äldre halvsyskon som jag har valt att inte skriva om i bloggen.

Vill du läsa en intervju om mina tankar om serien och vårt deltagande kan du klicka HÄR.


Huvudpersonen i familjen. Med Ellens diadem på huvudet. Fotat av Sara.

Vill du se extramaterial som inte klippts med i TV kan du besöka Född 2010 på SVT.se.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara petra 11 april, 2012 at 07:04

  vet inte om jag ska tycka om serien eller inte! men lite bra är den hade hoppats få se mer av er. Mycket fokus på familjerna som lever utanför stan, på bondgården tex. varför denna vinkling?

  [Svara]

 • Svara Anonym 17 april, 2012 at 21:43

  Varför har du inte skrivit om hans barn??? Dom ingår ju också i ert liv. Eller??

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Skulle du vilja att någon annan skriver om dina barn till flera 1000 helt okända människor? Skulle du vilja att någon annan skriver om dig själv? De är stora barn och jag har ingen rätt att skriva om dem i min blogg. Min blogg är inte mitt liv. Min blogg är en blogg. Märkligt?

  [Svara]

 • Svara Sojkas Framtid - Ann-Sofie mamma till Isak 18 april, 2012 at 06:22

  Men gud vad skoj! 🙂 Jag har ju en 2010 här hemma men har missat det programmet! 🙁

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Anonym 18 april, 2012 at 07:08

  Du kanske upplever att det är jobbigt med bonusbarnen? De flesta gör ju det…

  [Svara]

 • Svara Ankan 18 april, 2012 at 12:54

  Det finns på svtplay. Har sett alla avsnitten där. Tycker mycket om programmet däremot fattar jag inte hur man kan vilja ha 5 barn!!! Det verkar som en mardröm man aldrig kommer ur =/ När skall man få egen tid? Hur har man tid med alla barnen osv? Ne jösses jag har en och planerar en till men no more!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar