Lofsan

Flyt

Fasen vilket flyt jag har i mitt liv. Allt bara är sådär perfekt. Får man säga så?

Sixten trivs jättebra på sitt kneg. Han har sådana varma och kärleksfulla lärare på avdelningen och fina omtänksamma dagiskompisar. De springer och möter oss i hallen när vi kommer:
-Nu ä Sissten ääär!

När jag hämtar honom hjälper de till att ta fram hans kläder, de packar hans lilla gröna ryggsäck åt honom och vinkar hejdå. Fina barn.

Baxter är i en krävande fas och skriker en hel del på kvällarna och nätterna. Jag sover ungefär 4 timmar per natt, ungefär 1 timme åt gången. Vi har börjat ge ett mål ersättning, 100ml på kvällen och det slurkar han i sig direkt även efter att han ammat så det är nog en tillväxtfas nu. Oavsett så är han världens mysigaste bebis just nu, när han är glad är han överlycklig och bara skrattar. Han skrattar och garvar och fnissar. Världens skönaste unge. Han har gjort ett skutt i motorikutvecklingen och är nu duktig på att greppa efter saker och hålla i. Han är stabil i kroppen och kan stå med lite stöd och nästan sitta själv. Han leker på MiniSats med ett leende på läpparna en hel timme utan mig. Som sagt; skön unge.

Träningen går som på räls, visst det är apjobbigt att springa igen men det går. Jag klarar det. Idag lyckades jag med mina 10*1 min på 17km/h. Vilade 30 sek mellan alla förutom mellan 5&6 då jag tog 3 min gång. Jag har aldrig varit så stark och tajt i överkroppen som jag är nu. Jag har en liten bit kvar i benstyrkan och uthålligheten i underkroppen men den kan jag inte skynda på. Det är höfterna som bestämmer så jag ökar långsamt. Men sammanfattningsvis är jag i mitt livs form nu, knappt 4 månader efter min andra förlossning.

Jag har världens bästa vänner i mitt liv. Vänner för livet. Ni vet vilka ni är.

Vi har många resor bokade framöver. Jag känner mig så privilegierad som får möjlighet att resa så mycket under min föräldraledighet. Jag kommer se tillbaka på dessa år som de bästa i mitt liv.

Jag lever ihop med en man som behandlar mig som en prinsessa. Varje dag. Min man gör mig till en bättre människa. Varje dag. Min man har gett mig två fantastiska söner. Fantastiska varje dag.

Som jag skrev. Jag har flyt. Jag har ett perfekt liv. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Eplet 15 februari, 2011 at 21:53

  Älskade du, vad glad jag blir av att läsa det här! Du förtjänar att ha världens bästa liv och lycka 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Du med! Längtar efter dig! Och Simon.

  [Svara]

 • Svara Lisa 15 februari, 2011 at 22:32

  Det får man!
  Tänk vad härlig världen skulle vara om alla fokuserade på det som är bra i sina liv.
  Dessutom tror jag folk som mår bra har lättare att glädjas åt andra.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Du är klok du. 🙂

  [Svara]

 • Svara skolfux 16 februari, 2011 at 07:07

  Sköna bilder:)

  [Svara]

 • Svara Nea 16 februari, 2011 at 07:25

  ÅÅåh vad härligt!!
  I vårt flyttkaos känner jag just nu bara blääää hahahah
  Men då är det skönt att läsa såna här inlägg faktiskt..=)
  Skulle ni kunna packa med mig under någon resa…känner att jag skulle behöva det 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag har en gigantisk väska med till NY i maj, bara att hoppa i!

  [Svara]

  Nea Reply:

  Låter svajjnbra. I´m on.

  [Svara]

 • Svara Jossan 16 februari, 2011 at 08:52

  Sa harligt med nagon som uppskattar allt det underbara i livet. Keep smiling!

  [Svara]

 • Svara frida 16 februari, 2011 at 11:33

  självklart ska man kunna njuta ”offentligt” av att man mår bra och livet leker! Ned med jantelagen och annat strunt! 🙂 jag har en fråga till dig: jag vet att du vid något tillfälle skrivit att man för en bra viktminskning inte skall ligga under 500 kcal minus per dag – jag undrar om du menar 500 kcal minus från ”basförbränningen” oavsett om man tränat eller inte den dagen eller ska man äta lite mer de dagar man tränar? Jag tränar hårt ca 7-8 h i veckan men inget händer med vikten. Kosten har jag koll på genom matdagboken men siffrorna där stämmer inte med vågen liksom. Jag börjar tro att jag äter för lite under veckorna (äter mer fredag till söndag) och kroppen ställer in sig på svält eller dylikt så det är därför jag undrar. Ha en toppendag! /Frida

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Om du äter extra de dagar du tränar så är risken att du hamnar på +-0 kalorimässigt. En uppskattning på 2000 kalorier för en normalviktig kvinna är inklusive vardagsmotion och ett vanligt träningspass tar ca 300 kalorier (tex gruppträning) så då är lagom 1700-1800 kalorier. Risken om du äter mer under helgen är att du fyller upp det underskott du haft under vardagarna så att det går på ett ut. Måndag till torsdag är fyra dagar och fredag till söndag är tre dagar så då är det nästan 50% av veckan som du äter ”lite mer”.

  Förstår du hur jag menar?

  [Svara]

  Frida Reply:

  Jo, jag antar att det är så – blev bara så konfunderad då jag har bokfört allt även under helgerna och således borde ligga på lite minus. Men i stället går jag upp (lite förvisso men fortfarande +)! Suck. Men men, jag mår ju bra av att träna och det är ju egentligen huvudsaken!

  [Svara]

 • Svara frida 16 februari, 2011 at 11:35

  rättelse: jag menade såklart över 500 kcal minus 🙂

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 16 februari, 2011 at 12:19

  Shit va härligt vännen. Precis som det ska vara. Att du är så positiv trots Baxters tillväxtperiod gör att du klarar det mycket lättare.
  När min bebis är född ska jag kolla tillbaka i ditt arkiv så får du vara min motivation för att bli av med gravidkilona. Kan du, kan fan jag!
  Kram på Er.

  [Svara]

 • Svara Cissi 16 februari, 2011 at 13:06

  Vet du, med en så positiv inställning till livet som du har, och med en övertygelse att allt löser sig och går bra, så tror jag att man liksom drar det goda till sig! Law of attraction liksom. Handlar säkert om den mentala styrka du fått med dig från din träning, du vet hur viktiga tankarna är för resultatet.

  Bara att suga åt sig av din kunskap och inställning, och hoppas att det gnuggar av sig lite på oss lite mer mulna, hehe. Kram!

  Och tips på inlägg:
  http://www.underbaraclara.nu/189812/2011/02/15/ta-ut-gladjen-i-forskott/

  [Svara]

 • Svara Carro 16 februari, 2011 at 14:26

  Ja, det får man 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar