Lofsan

Fjällräven Classic 2016

Här kommer en kort och en lång version av min upplevelse av Fjällräven Classic och ambitionen att göra banan så snabbt som möjligt!

Av olika skäl kunde vi inte springa mer än i början så vi fick redan efter några timmar revidera vårt mål att klara 110 kilometer inom ett dygn. Hur det gick ser du i filmerna nedan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Kommentarer

 • Svara Annika 8 augusti, 2016 at 18:08

  N är fantastisk!!! Bra jobbat. Roligt att få se på film

  [Svara]

 • Svara Karin 8 augusti, 2016 at 18:28

  Otroligt bra kört! Att ni gick ett helt dygn, galet!!

  [Svara]

 • Svara Jessica 8 augusti, 2016 at 20:41

  Härligt! Kul att följa!

  [Svara]

 • Svara Coach Milla 8 augusti, 2016 at 20:54

  Heja er! Otroligt grymma! Och tack för att du orkade filma och klippa ihop. Kul att se! Kram

  [Svara]

 • Svara Janette 8 augusti, 2016 at 21:45

  Sjukt imponerande och inspirerande! Så kul att följa er!

  [Svara]

 • Svara Anna 9 augusti, 2016 at 08:16

  Jättekul att du bjuder på filmerna! Jag och maken ska köra FC nästa sommar och det vore kul om du ville ge lite tips vad man ska tänka på när man vandrar/springer så långt, hur du strippade din packning, samt varför ni inte lyckades hålla er till er plan att gå under 24h (vad kan det vara för oväntat som händer?).

  [Svara]

 • Svara Jenny 9 augusti, 2016 at 08:58

  Först av allt – stort grattis till er prestation! Så roligt att få följa er resa via film. Är så sugen på att köra detta nästa år och skulle precis som Anna tycka det vore intressant att få veta lite mer om vad man ska tänka på, vad skulle ni göra annorlunda osv. Undrar även över vad du kör med för kamera då du filmar.

  [Svara]

 • Svara Hanna 9 augusti, 2016 at 15:54

  Bra film, vilket äventyr. Det är en fantastisk utmaning ni genomfört.

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 9 augusti, 2016 at 18:33

  Verkligen bra jobbat, vi har mött både springande och lufsande personer som utfört Fjällräven Classic under våra vandringsturer i samma område. Kanske känner du igen dig på någon av fotona i dessa blogginlägg? 🙂

  http://minimalisterna.se/dags-for-frivillig-internetdetox/

  Nu senast med en 6 månaders på ryggen:

  http://minimalisterna.se/ryggskottsfri-forstaklass-i-fjallen/

  [Svara]

 • Svara Ulrika 9 augusti, 2016 at 19:19

  Nu har jag sett din långa version. Grymt imponerad, så starkt jobbat!!

  [Svara]

 • Svara Amina 9 augusti, 2016 at 20:23

  Shit, att ni hade som mål ens att klara 110 km på ett dygn, helt sjukt. Fantastisk natur. Tack förresten för inspiration och pepp på H&M eventet på pop-up store. Fanns ju inga OS-kläder där då men de la jag vantarna på sen 😉

  [Svara]

 • Svara Nina 9 augusti, 2016 at 20:44

  Hej på dig! Grattis till härligt genomfört Classic. Jag har tittat på dina filmer och blir jätte inspirera av dig. Kanske vi ses 2017?
  Jag undrar över vad hade du i din säck( mat, kläder mm)? Och vilket underställ hade ni? Tyckte om det och undrar vilket märke??
  Kämpa på och jag hör dig snart i träningspodden

  [Svara]

 • Svara Camilla 10 augusti, 2016 at 08:49

  Stort grattis till er! Så superinspirerande och coolt!

  [Svara]

 • Svara Maria 10 augusti, 2016 at 12:19

  Så otroligt kul att läsa o framförallt att se dina filmer, man får en sån bra inblick över hur ni haft det under er utmaning! Du inspirerar på många sätt, jag skulle nog aldrig göra nåt liknande, men det är så mycket man kan lära sig, att våga utmana sig, orka hålla humöret uppe när det tar emot! Tack för att jag fick följa med

  [Svara]

 • Svara Helga 11 augusti, 2016 at 19:04

  Grattis til gjennomført løp! Så inspirerende og motiverende å se filmene. Hadde vært gøy å gjennomføre løpet 2017, henger på foregående innlegg med ønske om tips til pakking av sekk og plan for gjennomføring av løpet.

  [Svara]

 • Svara Helén i Vilrummet 15 augusti, 2016 at 09:51

  WOW vilket äventyr! Ni är så grymma!
  Kram Helén

  [Svara]

 • Svara Pierre 18 augusti, 2016 at 20:48

  Hej,
  Kul att kunna följa era strapatser på film. Jag gick själv Fjällräven Classic i år med familjen, en lite annorlunda upplevelse mot din kan man väl säga. Du kan läsa om äventyret på fjället med barn på våran blogg: https://reldinadventures.wordpress.com/bloggen/

  Jag skulle också vilja säga till alla som funderar på att ge sig ut. De är inte så tufft och svårt om man inte gör det till det. Tricket är att ta det lite lugnt och njuta av vandringen…

  Ett tips till dig om du vill testa att faktiskt springa under 24h är att anmäla dig till Tierra Artic Ultra (http://tierra.se/tierra-arctic-ultra) som går parallellt med Fjällräven Classic men faktiskt är till för de som springer.

  [Svara]

 • Svara Amanda 11 december, 2016 at 01:21

  Så sjukt bra jobbat! men så många frågor! Planerar en tredagars löpartur i fjällen till sommaren på totalt 6-7 mil. Har vandrat mycket i fjällen men aldrig sprungit. Tanken är dagsryggsäck och sova i stugor. Du sa att du hade en ny ryggsäck, hur kändes packningen och ryggsäcken under tiden? Funkar skorna du hade bra att springa i? Hur mycket ombyten hade ni? 🙂

  Sjukt bra inspiration! Har aldrig sett mig själv som en löpare, men efter att ha börjat lyssna på träningspodden under hösten har jag helt plötsligt börjat springa flera gånger i veckan och förbättrat både tid och längd på passen. Efter att ha hört om ert fjällräven classic blev nästa mål att springa i fjällen!

  TACK för inspirationen! 🙂 <3

  [Svara]

 • Lämna kommentar