Lofsan

Firande på Cantina Real

Igår skickade jag äntligen in det första utkastet av min nästkommande bok. Den första boken, Stora löparboken för kvinnor kommer i mars men det tar lång tid att producera en bok så jag har jobbat med flera samtidigt. Ibland snurrar det i skallen på mig kan jag erkänna men jag är ganska bra på att fokusera när det väl gäller. Nu väntar mycket redigerings- och layoutarbete innan även nästa bok går till tryckeriet.
 
 Igår kväll firade vi i alla fall att första moment mot en färdig bok är klart med middag på Cantina Real i Hornstull. Det är en enklare mexikansk restaurang precis nere vid vattnet nära Rejmers. Vi har hört mycket bra om den så det var kul att testa maten. Kul meny och riktigt god mat är mitt omdöme, helt klart värt ett besök för mexican lovers som jag!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Paula 6 januari, 2015 at 13:52

  Grymt bra jobbat Lofsan, hoppas vi får veta vad andra boken handlar om snart. Eller har jag helt enkelt bara missat det haha?

  [Svara]

 • Svara Jeanette S 7 januari, 2015 at 17:50

  Det lyser om er, ser att ni hade en mysig kväll:)
  Lycka till med boken!!
  Kram Jeanette

  [Svara]

 • Svara Tina 8 januari, 2015 at 11:21

  Hej!

  Flygplatstavlan där det står London, Peris och New York. Var har ni köpt den? Den är så fin. Vill gärna ha en själv.:-)

  Du är grym! Tack för alla bra tips.

  Kram från Tina

  [Svara]

 • Lämna kommentar