Lofsan

Filmer på olika sätt och mingel på NK

 Dagens tema får bli film!
 
 Jag och TV4-tjejen Maria Forsblom hängde på Rosa Skrot idag för att filma nya inslag till Nyhetsmorgon. Det väntar flera söndagar på raken då jag hänger i studion och svarar på frågor om träning. Idag fokuserade vi bland annat på rörlighetsträning bland annat, det sänds senare i februari.
 
 Ikväll var det en helt annan typ av film i fokus, nämligen Legofilmen. Imorgon har den dataanimerade legofilmen premiär och vi fick tjuvtitta redan ikväll. Både Hans och jag blev överraskade både över hur snygg filmen är (vi såg 3D-versionen), att manuset är riktigt komiskt och slutet som verkligen ställde allt på sin spets. Sixten och Baxter har precis trätt in i Legovärlden och börjar förstå allt mer om hur det fungerar. De hälsar att filmen var både spännande, rolig och lite läskig. Baxter tycker att Batman var bäst medan Sixten tyckte att musiken var grym. Om man har 3-åringar som är vana biobesökare fungerar filmen toppen och jag är övertygad om att även Tom som är 11 år kommer att tycka att Legofilmen är riktigt bra.
 
 Nu blir det snart sängen och någon serie på datorn för Hans och mig. Imorgon väntar en lång jobbdag från 08 till 18. Från 14 och framåt hänger jag på NK Sport och fritid tillsammans med Röhnisch. Kom dit och säg hej, fråga om träningsupplägg eller kost. Det vore jättekul att få fira lite Alla hjärtansdag tillsammans med er!
 
 


Starka Maria på bosuboll och filmaren Lovisa är grym som vanligt. Älskar att jobba med proffs!


Nöjda killar på biograf Grand och Legofilmen. I Baxters påse ligger massa lego som hör ihop med filmen. Helgen är räddad!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Anna - Trend o träning 14 februari, 2014 at 07:41

  Bra med ett utlåtande. Den filmen vill mina killar se & mamman lär följa med 🙂

  Hinner inte förbi NK, men måste komma till Rosa Skrot någon dag. Börjar sakta men säkert komma back to buisness igen & vore roligt att träffa dig.

  Kram på Alla Hjärtans Dag!

  [Svara]

 • Svara Emelie 14 februari, 2014 at 14:59

  Hade gärna kommit förbi NK, men det verkar va barn på g ist… vilket också gör det ”onödigt” att köpa Vi föräldrar, Gravid 😛
  Nåväl. Nåt gott ska det väl ha med sig, ett barn t.ex 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar