Lofsan

Filmat överkroppspass med vikt

Idag gjorde jag och barnen en jättemysig utflykt till Löderups strand där en vän till mig bor på somrarna tillsammans med sin familj. Dom bor mitt på stranden vid havet och barnen som träffades för första gången, hennes 6-åring och mina barn lekte jättefint i vågorna, med beyblade och hade vattenkrig.

När vi kom hem bytte jag snabbt om till träningskläder för ett kortare styrkepass på altanen innan barnen fick middag. Jag filmade passet för att ge inspiration till dig som vill träna med låg tröskel i sommar.

Det är 5 övningar med 15 repetitioner av varje övning. Gör 3, 4 eller 5 varv eller bestäm att du ska träna i 20 minuter och se hur många varv som du hinner.

Nu har barnen fullt sjå med att leta efter digitala Pokémons?! Tydligen en ny app där man ska ut och leta pokemons med mobilen. Roligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Jessica 14 juli, 2016 at 19:44

  Hahaha, jag har inte hört om Pokémon spelet och så läser jag om det gärning sen när jag kollar in på mobil! Intressant att jag först fick höra om det på träningsbloggen jag följer och inte digital teknik-bloggarna. 🙂

  http://www.mobil.se/nyheter/zombie-varning-i-pokemon-go-k-lvatten#.V4fc1UVeCJI

  [Svara]

  Jessica Reply:

  Gärning = här inne 🙂

  [Svara]

 • Svara Linda 14 juli, 2016 at 20:02

  Hej Lofsan! Tänkte bara säga att jag lyssnade på dig i dag i framgångspodden. Jättebra avsnitt!

  /Linda

  [Svara]

 • Svara Malena 22 juli, 2016 at 22:12

  Tack för ett väldigt bra pass, perfekt att köra igenom ikväll efter en lång dag på resande fot och kunna anpassa till dagens förmåga. 🙂

  [Svara]

 • Svara Ellen 25 juli, 2016 at 15:44

  Precis ett sånt pass jag letade efter idag, tack!

  [Svara]

 • Lämna kommentar