Videobloggar

Film: 4 tricepsövningar med hantlar

Jag hoppas att jag är så tydlig som det bara går med att man behöver inte gå till gymmet för att träna. Du kommer väldigt långt med kroppsvikt och så kan du komplettera med en riktigt tung hantel eller kettlebell och lite lättare hantlar så är viktdelen av ditt hemmagym komplett.

I denna film kör jag fyra övningar för triceps, den bakre delen av överarmen eller gäddhänget som många tjejer kallar det. Starka triceps är bra både för att forma armarna och för att orka mer i övningar där triceps hjälper till.

[videofyme id=”1282708″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Martina 15 april, 2013 at 07:03

  Tack för dina bra och inspirerande filmer! De har hjälpt mig komma tillbaka.

  [Svara]

 • Svara Sophie 15 april, 2013 at 07:48

  Åhh precis vad jag ville få lite ny inspiration kring! Tack!

  [Svara]

 • Svara Hemmaträning | ShapeMomUp | ShapeMeUp! 15 april, 2013 at 19:16

  […] körde jag ett axelpass och ett tricepspass som Lofsan lagt upp på sin blogg (du hittar passen här och här) där man behöver hantlar och nu på kvällen körde jag ett eget ihopsatt corepass med […]

 • Svara JessicaL 23 september, 2015 at 11:28

  Hej!
  Hur får jag fram detta klipp? Har provat att kopiera länken/texten men får inte upp något klipp.

  Är på jakt på bra triceps övningar 🙂

  Hälsningar
  Jessica

  [Svara]

 • Lämna kommentar