Lofsan

Fetpepp!

Efter att kört träning med fantastiska PT-kunder på Rosa Skrot och ruscherna framför kameran med Outside så hade jag riktigt bra med träningsinspiration för min egen del. Tillräckligt mycket pepp för att dra på mig de spikade Spikecross från Salomon, goretexjacka och fodrade tajts och spring 4 km i snöfall en fredagskväll 18.30. DÅ är man peppad. 🙂

Innan dess fick jag dra pulka (hur många dagar per år är Rosenlundsgatan pulkalämplig liksom), ta några åk med små gräbs i pulkabacken i Bergsgruvan, parken närmast där vi bor och sedan soffhäng med det beroendeframkallande Netflix. Hans och jag är på avsnitt 19 av första säsongen av Prison Break och vi kan inte slita oss!

Nu står lasagnen färdig på matbordet och Baxter har precis somnat. När Sixten sover så blir det middag för Tompa, Hans och mig och sen ytterligare ett eller två Prison Break. Imorgon förmiddag ska jag jobba; jag kör en workshop på Rosa Skrot om hur man sätter ihop sina egna träningspass, framförallt när man tränar hemma. Jag har fått signaler om att ni vill ha en workshop om hur man planerar gympass också. Stämmer det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Svara Karin W 7 december, 2012 at 22:09

  Hej! Jag skulle vara jätteintresserad av en workshop om upplägg av gympass:). Det vore kanon bra att få lära sig lite mer. Jag röstar ja på den frågan.

  [Svara]

 • Svara Anna Margareta 7 december, 2012 at 22:11

  Jag tokälskar att springa i snö och kyla och gärna på kvällen när det bara är gatljus ute. Känslan av att det är tyst och stilla är så jädra rogivande. Vad kul med plåtning!

  [Svara]

 • Svara Helena 7 december, 2012 at 22:29

  Ja, vad kul med en workshop om planering av gympass! 🙂 Egentligen borde jag väl ha gått på den om hemmaträning också, för det är nästan svårare att komma till skott med tycker jag…

  [Svara]

 • Svara Elisabeth 7 december, 2012 at 22:49

  Ja!!!! Jättegärna en workshop om att planera gympass!!!!:-))))
  Jag kommer boka mig på momangen

  [Svara]

 • Svara Denise 7 december, 2012 at 22:51

  Vilka goa kinder på två små björnar!
  Ja, gärna en workshop om gympass.

  [Svara]

 • Svara Jenny 7 december, 2012 at 22:57

  Så trist att jag inte kan komma imorgon:-( Blev lite lätt jogg på 6 km ute i kylan idag istället, hoppas på att få till lite träning imorgon också nu när det inte blev någon Stockholmsresa denna helgen:-(

  [Svara]

 • Svara Karro 7 december, 2012 at 23:02

  Hej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och läser den varje dag! Men jag har en fundering(har barn i samma ålder som dig) Äter ni aldrig ihop med barnen? Vad äter de?

  [Svara]

 • Svara Michaela 7 december, 2012 at 23:04

  Det stämmer bra! Jag är given på det passet.

  Låter som en grym dag och kväll 🙂

  [Svara]

 • Svara Linn 8 december, 2012 at 18:53

  Måste man ha kort på Rosa skrot för att gå på dina workshops? Hoppas svaret är nej, för ett workshop om gymträningsupplägg är exakt vad jag är i STORT behov av!! Btw, tack för en fantastisk blogg. Väl värd placeringen på listan!!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Nej, det behöver du absolut inte men de med kort får rabatt.

  [Svara]

  Linn Reply:

  Åh, vad kostar det?? 🙂

  [Svara]

  Linn Reply:

  Nu såg jag att det kostar 400 kr, lova hojta till i tid så jag kan komma! Vore toppen!

 • Svara Lena 9 december, 2012 at 08:38

  Workshop med gymträningsupplägg- ett givet pass för mig!!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar