Lofsan

Feber

Vi hann få fem friska dagar tillsammans innan dagisbasilusker eller nåt attackerade Sixten igen. Igår var han hängig, fick feber, sov 14 timmar på raken, vaknade idag med feber och är allmänt uschlig. Tyvärr är Hans bortrest hela veckan som kommer så tajmingen kunde inte vara sämre. Mitt jobb är inte optimalt att vabba ifrån, men gulliga kollegor som vickar och PT-kunder som själva har barn underlättar. Innan jag själv fick barn reflekterade jag aldrig över att de blev sjuka ofta när de är små och går på förskola.

Vi spelade in den sista intervjun till SVTdokumentären på eftermiddagen. Den första säsongen kommer att sändas med fyra avsnitt på tisdagar kl 21 från 27/3. Vi har sett de tre första avsnitten och det är en väldigt fin serie med en stor blandning av familjer. Jag hoppas att ni också kommer att gilla den.


Nu sover båda barnen, Sixten ligger på soffan och är så där gullig som han är och Baxter somnade själv i vagnen. Hans och jag ska äta mozzarella, parmaskinka och pinjenötter till middag. Jag fick nackspärr i morse så det får bli en lyxmiddag som gottegörare! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Gunilla 22 januari, 2012 at 20:53

  Vi kör också intervaller i sjuka barn. Blää! Krya på er!

  [Svara]

 • Svara Johanna 23 januari, 2012 at 08:49

  Krya på er grabbar hälsar vi!

  [Svara]

 • Svara ellenojag 23 januari, 2012 at 10:07

  Längtar till den 27 Mars!!
  och inte sjuka IGEN, KRYA PÅ Sixten!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar