Lofsan

Fazer Tunna Rotfruktsbröd

 

I samarbete med Fazer. 

Det går åt en hel del mackor här hemma, både bland unga och lite äldre… Och så tror jag att det ser ut hos väldigt många, eftersom man ofta har saker till mackor hemma, det går snabbt och det är gott. En favorit på sista tiden hos oss har blivit Fazers nya Tunna Rotfruksbröd. Tänk dig typ mjukt tunnbröd som man kan göra rullar och wraps av, men med 1/3 grönt och mindre vetemjöl. De har blivit poppis både till frukost och mellis, även hos grabbarna, och de har blivit riktigt bra på att få till egna wraps. Ibland har de snickrat ihop ”skinka & blåbär” och ibland ”lingonsylt-rulle”. I dag fick de prova på att göra efter ett recept av Pom & Flora Café här på Södermalm. Det var en lite matigare variant som passar bra efter skolan eller innan man ska vidare på träning eller annat. Och snabbt gick det. – Testa! Det är 33% grönt & 100% gott.

 

Gör så här (till två mackor): 

  • Blanda ca 4 msk keso med lite chiliflakes eller svartpeppar + salt + lite rivet citronskal + några droppar olivolja
  • Skiva ett kokt ägg
  • Mosa en avokado och droppa i lite citron
  • Bred ut avokado på Fazer Tunna Rotfruksbröd och lägg på lite sallad
  • Toppa med kesoröran och lite sesamfrön eller pumpakärnor
  • Vik eller rulla ihop – klart!

Mer tips på goda mackor hittar du på: http://www.fazer.se

Just nu kan du också tävla om en årsförbrukning av Fazers nya Tunna Rotfruktsbröd på Fazers Facebooksida 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar