Lofsan

Favoritfrukost med ny granola och frukt

Ni som följer mig vet att jag älskar riktig mat och att jag inte är rädd för kolhydrater. Jag äter gärna vanlig, rejäl mat med riktiga råvaror, mycket grönsaker och frukt.
 
 – Mat som är god och som man blir mätt och glad av och som får mig att orka och prestera hela dagarna.
 
 


En vanlig syn på mitt frukostbord är kvarg eller yoghurt med färska bär och flingor och jag är glad över att AXA nu lanserat en ny granola baserad på havre, Nordens superfood, men utan tillsatt socker. Supergod, knaprig, full med frön och rik på nyttiga vitaminer och mineraler och antioxidanter. Den innehåller dessutom 100% fullkorn vilket gör den rik på fibrer och ger därför riktigt bra mättnadskänsla. Superhavre är grymt! Jag äter gärna samma sak igen till mellanmål eller lunch. 🙂
 
 I samarbete med AXA.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Tess 1 juni, 2016 at 05:12

    Hej!
    Undrar om det är bra att äta naturell yoghurt och axas musli? Då den innehåller 400 kcal per 100 gram, och jag brukar äta väldigt mycket! Blir typ aldrig mätt till frukosten även om jag äter havregryn med proteinpulver och bär samt ett ägg. Dricker även mycket till varje måltid! Tips mot det ?

    Du är grym! Kul att läsa din blogg 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar