Lofsan

Fars dag

I vår familj firar vi Fars dag varje dag så jag bjöd Hans på lunch på Vapiano idag. Regnet vräkte ner utanför men inne var det mysigt. Jag valde en för mig ny rätt; pasta med ricottaost, salami och vitvinssås. Det var starkt men jättegott. Förut åt jag alltid scampipasta men jag har tröttnat på scampi nu så salami var ju ett perfekt alternativ.

Jag gick till Gallerian och uppdaterade Sixtens garderob lite och köpte sedan några jamasar till Baxter på HM innan den långa uppförsbacken hem.

Nu har Sixten och jag placerat oss i soffan framför Scrubs en stund innan middagen. Baxter får sin middag nu. Vet ni att Baxter bara är vaken cirka två timmar per dygn. Han blev nog chockad av den snabba utresan. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Karro 15 november, 2010 at 17:43

  Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Jag skickade en kommentar förut att jag gärna ville ta del av förlossningsberättelen men har inte fått något lösenord än… Förstår om du har fullt upp!

  [Svara]

 • Svara Mollie 16 november, 2010 at 21:25

  haha sixten sitter bara och chillaxar där i fåtöljen 🙂

  [Svara]

 • Svara Linnea 17 november, 2010 at 09:25

  Hej Lovisa!

  Jag har följt dig under ett år ungefär och jobbat på Vapiano (Kungsbron) nästan lika länge, men varje gång du varit där är det antingen på ”fel” ställe eller när jag är ledig. Jag som till och med tittar efter er ibland, mest för att tjuvkika, för hälsa hade jag nog inte vågat.

  Nu kan jag inte dra mig till minnes att du någon gång tagit en pasta med grädde i, men vill ändå tipsa om månadens special Pasta Condita med sockerärtor, äpplen och balsamico-gräddsås. Tyckte du om salamipastan borde du smaka ruccolaraviolin också, vilken i och för sig är vegetarisk. Tänkte bara lämna något tips om du tröttnat på scampin, och får stanna nu innan det börjar dra iväg 🙂

  Ha en fin dag!

  [Svara]

 • Lämna kommentar