Lofsan

Farmor och farfar

I dag har vi varit grymt effektiva! Vi startade lördagen med förberedelser inför matlagning och julbak klockan 08 imorse och sen hängde vi på låset till SATS Södra Station klockan 10 för ett benpass. Vi plockade bort alla pulshöjare och fokuserade på basövningar såsom knäböj, utfallsgång, marklyft och stepup med skivstång. Skakis efteråt!

Medan Hans gick iväg för att köpa en julgran på Mariatorget så duschade jag och gjorde iordning mig för att gå iväg och fixa mina naglar. Välbehövligt efter solsemester med massa sandstrand och bad. Jag hade några ärenden i Ringen i Skanstull men det var kaos. Jag armbågade mig fram och fick med mig allt jag behöver till årets julklappar till släkten. Jag tjuvstartade julafton med att ge Hans en tröja han kan ha på julafton, två jättefina skärbrädor från Global som matchar vårt knivset och varsin barnkniv till barnen som de kan använda för att skära korv och grönsaker och sånt bredvid oss när vi lagar mat. Det var uppskattade prejulklappar!

Vi har haft barnens farmor och farfar här på jullunch med skinkprovning och barnen fick 1,5 meter rör med massa fordon i. Succé! Sixten och jag klädde julgranen med publik och han var så stolt, jättemysigt. Nu ska vi strax vinka hejdå till dem och sedan fortsätta med julförberedelser där vi ska koka knäck och kola. Hans ska göra apelsin- och stjärnaniskola och citron- och havssaltskola. Spännande!

 

[videofyme id=”718571″ width=”500″ height=”320″]

Sista övningen på dagens pass är en riktig rumpkiller, Höga stepup på låda med skivstång. Sträck ut höften helt innan det bakre benet ställs på lådan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Mervi 22 december, 2012 at 20:19

  Du vågar dig inte på att göra en hårförlängning? 🙂 Jag gör hårförlängningar till ett bra pris! 🙂

  [Svara]

 • Svara Maria 22 december, 2012 at 22:43

  Mysigt! Men jag undrar vad en barnkniv är och var man kan köpa en sån? Kram

  [Svara]

 • Svara Sofia 22 december, 2012 at 22:45

  Hej.

  Jag brukar köra ett pass med samma övningar för ben och rumpa. Jättenyfiken på hur många set och repetitioner du kör på ett sådant tungt benpass? Och hur tungt kör du? Jag är så dålig på att lassa på ordentligt. Kul att ha något att jämföra med och sträva mot 🙂

  God jul!

  [Svara]

 • Svara Johanna Å 23 december, 2012 at 02:25

  Jag undrar precis samma sak som Sofia. Jag undrar dessutom vilken lutning på löpbandet du brukar ha när du kör intervaller. Jag har kört dina intervaller där man ökar med 0,5 varje 30 sekunder samt tabataintervallerna. Jag har kört på 1,0 i lutning. Vad kör du på?

  God Jul Lovisa och tack för all inspiration!

  [Svara]

 • Lämna kommentar