Workshops

Får eller har du ont?

Är du gravid eller har du varit gravid och upplever smärta kopplad till graviditeten? Till exempel kan foglossning, smärta i ländrygg och bäcken vara ett hinder för att kunna gå vidare i träningen eller att träna överhuvudtaget. Lördagen den 24/11 klockan 10.30 på Rosa Skrot kör sjukgymnastem Louise Kjellberg och jag en workshop om hur man kan träna om man upplever smärta i bäckenet och höftpartiet.

Tillsammans arbetar vi konkret med övningar som kan förebygga och lindra smärta kopplad till graviditet, förlossning och de hormonella  förändringar som en graviditet innebär. Vi är en liten grupp vilket ger oss möjlighet att kunna individanpassa rekommendationer och övningar samt ge korrigering när det behövs. Louise Kjellberg legitimerad sjukgymnast ansvarar för workshopens innehåll och utformning och jag kommer att assistera. Efter workshopen får du ett utbildningsmaterial med innehåll från dagen.

Maila mig om du vill veta mer eller anmäla dig!

lovisa.sandstrom@me.com

 

Louise Kjellberg, min egen sjukgymnast och massör och samarbetar vid denna workshop.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Emelie 12 november, 2012 at 19:44

  Vad synd att jag inte bor närmre, hade verkligen behövt lite tips!!

  [Svara]

 • Svara Caroline 12 november, 2012 at 22:00

  detta hade varit perfekt för mig, men är tyvärr för långt hemifrån=(
  har dragits med smärta i 10 månader och ingen vet vad jag ska göra…

  [Svara]

 • Svara Erica 12 november, 2012 at 23:06

  Vilket intressant tema, tyvärr bor jag för långt bort. Hoppas ni får en toppendag!

  [Svara]

 • Svara dentvetydigamamman 12 november, 2012 at 23:19

  om jag vinner tiotusen på trissen jag nyss köpt så kommer jag direkt 🙂 världens bästa workshop för mig! vi åkte till sthlm fel helg 😉

  [Svara]

 • Svara Julia 14 november, 2012 at 23:10

  Vore underbart om du skulle kunna skriva ett inlägg kring detta i din blogg, samt tipsa lite kring övningar och do’s/dont’s när det gäller fogsmärtor.
  Ifall jag bott närmare till hade jag genast anmält mig!

  [Svara]

 • Lämna kommentar