Lofsan

Fånga dagen!

Det här blir ett splittrat inlägg.

Först:

Idag fick jag besked om att en vän till oss fått en hjärnblödning. Den kanske mest vältränade människa jag någonsin träffat. Och det hände på gymmet. När man minst anar det kan livet ta en vändning, man vet aldrig vad som händer nästa timme, dag, vecka eller år. Berätta för era närmaste att ni älskar dem för ni vet aldrig om det är sista gången.

Efter telefonsamtalet har jag varit nedstämd och det är svårt att skaka av känslan. Jag hoppas så att personen kommer att återhämta sig och kunna finnas med sin familj i framtiden. En dag i taget…

Men fokus på det som är viktigt i livet; familjen så går jag vidare:

Baxter och Sixten åkte med Hans ut till Nacka för fotbollsavslutning tillsammans med sina äldre syskon ikväll medan jag var på jobbet för ett Crosstrainingpass. Jag har inte tagit på mig några klasser på Sats sommarschema men jag hoppar in och kör när det fungerar med barnen. Ikväll var det sista passet som jag skrivit upp mig på, annars fokuserar jag på mina PT-kunder fram till midsommar sen går jag på långsemester till mitten av augusti någon gång tror jag. Det känns så bra. Jag har jobbat som en liten gnu hela våren så flera veckor tillsammans med barnen känns helt fantastiskt.


Hans har ikväll precis flugit till Göteborg för jobb och imorgon kväll ska vi mötas upp och fira vår bröllopsdag. Egentligen är vår bröllopsdag den 18:e juni, på måndag men det passar mycket bättre med en hotellsvit i en annan stad på en fredag än en måndag. Det ser jag verkligen fram emot! Jag åker från Stockholm på eftermiddagen med tåg, någon som vill tipsa om en bok för mig att läsa? Jag läste Sofia Sarenbrants första två böcker när vi reste till New York för några veckor sedan och nu när jag har tid vill jag läsa mer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svara Sofie 14 juni, 2012 at 19:55

  Älskar Mari Jungstedts alla böcker! Gillar du deckare och Gotland så gillar du dem 😉
  Gillar även Johan Theorins deckare om Öland…

  Ja livet e skört och man måste ibland stanna upp och påminna sig om detta!

  [Svara]

 • Svara Linnea 14 juni, 2012 at 19:56

  Osiris av E.J Swift

  [Svara]

 • Svara Janolof 14 juni, 2012 at 20:02

  Den här boken tycker jag alla kan få bra insikter från. Precis lyssnat klart på den och kan rekommendera den. Lycka till med helgens aktiviteter.

  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9170365598

  [Svara]

 • Svara Louise 14 juni, 2012 at 20:13

  Läs Sofies tredje bok, ”Vila i frid” – Jättebra!

  [Svara]

 • Svara f 14 juni, 2012 at 20:35

  Tusen strålande solar av Khaled Hosseini, INGET slår den!

  [Svara]

 • Svara Lisa - Mamma till Alva och Noah 14 juni, 2012 at 21:15

  Jag vet precis hur det känns.. min storebror fick en hjärntumör i julas och det var förjävligt.. han bodde i USA då dessutom så vi var sååå långt ifrån varandra.. nu är han frisk och mår hur bra som helst, bor hemma i Sverige igen men den tiden då vi väntade på alla resultat.. usch!

  Hoppas allt går bra! Stor styrkekram!!!

  [Svara]

 • Svara Charlotte 14 juni, 2012 at 23:34

  Inte direkt ngn skönlitteratur men jag tycker alla föräldrar borde läsa ”Mindfulness för föräldrar” De jag rekomenderat boken till har verkligen fått aha-upplevelser!
  Ha en fin helg! 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 15 juni, 2012 at 07:46

  My Stroke of Insight av Jill Bolte Taylor (engelska vsn är mkt bättre än den svenska…)

  En bok som betyder oerhört mycket för mig efter att min älskade, fina mamma fick en kraftig hjärnblödning under ett spinningpass för snart 4 år sedan. Boken är inte bara för strokedrabbade o deras anhöriga utan har även varit en husbibel för många av mina sönderstressade vänninor då den ger insikt i vad vår fantastiska hjärna kan åstadkomma. Tror även den kan vara till inspiration vad gäller hur vi använder vår hjärna i samband med träning/prestation.

  …o på tal om inspiration – TACK Lovisa för att du gör mig till Superwoman varje torsdag morgon när jag tränar med dig! Du är grym!

  [Svara]

 • Svara Aniika 15 juni, 2012 at 14:02

  Usch vad trist att höra. Hoppas verkligen att han/hon återhämtar sig fort. En favoritbok är ”Simon & ekarna” av Marianne Fredriksson. Love it!

  [Svara]

 • Lämna kommentar