Lofsan

Familjehäng

Den här helgen har vi verkligen satsat på familjehäng. Den enda stunden som jag inte har varit tillsammans med barnen var när de hellre stannade hemma i morse med Playstation 4 än följde med till minisats när jag tränade.
 
 Vi har varit på skridskoskola på Zinken, vi har sprungit med löparvagnen, vi har ätit kebablunch två dagar på raken och invigt Honeycomb frozen yoghurtstället i Skrapan, promenerat massor och byggt lego härhemma. Efter över nästan tre veckor där Baxter varit sjuk till och från känns det som att vi verkligen har kommit ut på andra sidan nu.
 
 Vi har haft väldigt roligt tillsammans och jag känner själv hur mycket lättare helgerna är när barnen är lite äldre och mer självständiga. Förut kunde det ibland kännas som ett arbetsläger att vara hemma med barnen för att de behöver mycket stöd men nu kan de leka tillsammans ensamma på sitt rum i flera timmar om vi inte stör dom. Det är fantastiskt med syskon.
 
 
 I lördags tog vi oss hela vägen till city och idag var vi i Skrapan. Jag gillar höstpromenader!
 


Jag gillar höstoutfits och kär i säsongens nya: min Marc Jacobs-väska som jag fick i födelsedagspresent av älskade vänner, skinnjacka från Gstar och svart halsduk.


Baxter gillar sin Ralph Lauren-jacka och bruna boots. Nästan likadana som sin mors.


Sixten, lika klämkäck som vanligt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar