Sixten

Extra ultraljud och parklek

Idag var vi på det extra ultraljudet vår barnmorska bokade in i torsdags. Läkaren mätte mage, huvud och lårben och alla mått var helt normala för graviditetsvecka 35+4. Vi kan vänta oss en helt normalstor bebis om sisådär 5-6 veckor med andra ord.

Sixten och jag gick sedan förbi Bonti och Barnbutiken. Adaptern att fästa babyskyddet från bilen i vagnen med verkar inte komma i tid, jag har några andra trådar att dra i så jag hoppas verkligen att vi hinner få den innan förlossningen. Annars kan bebisen åka i den riktiga vagndelen såklart men det vore så smidigt att slippa lyfta i och ur bebisen från bilen när jag har Sixten och vagnen att släpa på också.

Jag hade tyst lovat Sixten att få leka i Humlegårdsparken på vägen hem, det ångrade jag bittert när regnet öste ner men det var bara att bita ihop. Sixten verkade helnöjd trots att stöveln fastnade i sandlådan och inte upptäcktes förrän några steg senare. Eftersom vi skulle in på Konsum en sväng på vägen hem gick jag in i öppna förskolans lokaler och tog av Sixten både stövlar, strumpor, byxor och regnjacka så att han kunde sitta torrt under regnskyddet i vagnen.

Ikväll kommer Tant Karin på middag, jag tänkte göra en halloumisallad med grekiskt lantbröd. Klockan åtta är det Biggest Loser och 2230 näst sista avsnittet av Dexter. Vilken toppenkväll!!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara KIKKI 13 september, 2010 at 17:53

  åh herregud vad tiden går! 😀 snart dags! ;D spännande!

  [Svara]

 • Svara Bea 13 september, 2010 at 19:34

  Vad skönt att allt såg bra ut med lillebror!

  Vad har du i din hallouimisallad?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jätteskönt!

  Idag blev det en salladsmix på påse, cocktailtomatmix (gula, miniplommon och körsbär), nektarin och rostade nötter.

  [Svara]

 • Lämna kommentar