Lofsan

Expedit med 8 fack och Quinny Moodd

Egentligen hade jag tänkt att barnen skulle ha den minsta varianten av Ikeas Expedit med fyra ABC-lådor från Bruka Design i till leksaksförvaring men inne på Ikea blev jag fullkomligt förälskad i den högblankt röda långa varianten med åtta fack i stället. Den matchar gräbsens röda fåtöljer helt perfekt och fångar in både det lilla pianot och de mest speciella gosedjuren i armén.

Att besöka Ikea med en 1-åring, en 2-åring och en 8-åring utan vagn var en upplevelse i sig men nu är det avklarat och never again om jag säger så.


Vi kom hem till slut, efter mycket om och men. De små somnade i bilen och fortsatte så uppe i lägenheten så Tom och jag monterade ihop hans fina skinnfåtölj till gaminghörnan och den röda hyllan till de små barnens rum utan att skruvar försvann in i munnar eller barn som kryper över delar.

Min pappa kom förbi med en jättefin oljelampa i inflyttningspresent som vi ska hänga vid glasväggen mellan kök och vardagsrum. Sedan gick Sixten, Tom och jag och rekade videobutik och godisställe men gick på niten så vi hamnade på Ica istället. Måste kolla på kvarteren i dagsljus tror jag.


Jag satte åkpåsen från vår Orbit i Quinny Moodd, den passar perfekt.

Jag älskar min Orbit över allt annat men ajajaj vad den har fått konkurrens av Moodd. Den är så himla lättkörd och båda barnen sitter och sover som kungar. Det är tur att vi är ute och går mycket så att båda vagnarna får rastas lika mycket. Jämställdhet i vagnparken liksom. 🙂

20111112-195938.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara i min lilla lilla värld 12 november, 2011 at 22:29

  Först hade jag tänkt skriva hur snygg hyllan är, men ändrar mig. Hur snygg är inte HANS på en skala? Kolla in stilen. Wow! Hot papa

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Haha! Nu kommer han få hybris. 🙂

  [Svara]

 • Svara Hanna 13 november, 2011 at 00:53

  vart kommer dina skor ifrån? 😀
  Supersnygga!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Replay! Finns bl.a. på Feet First i Stockholm men säkert på
  Nilssons också.

  [Svara]

 • Svara föräldrafitness 13 november, 2011 at 06:16

  Jag tror jag kan känna igen mig i känslan never again. Barn med stark vilja utan vagn på IKEA är modigt!

  [Svara]

 • Svara britta bloggar 13 november, 2011 at 20:35

  IKEA på helgen med barn är ju en riktig utmaning med eller utan vagn, så det var en imponerande bedrift!

  [Svara]

 • Svara M.H 13 november, 2011 at 20:44

  Riktigt snyggt med röd hylla ! Har lånevagnarna utgått , fanns ju förr iallafall.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  De nya påminner om handbagagevagnarna på Arlanda och passar äldre barn bara. Baxter fick åka i ErgoBaby istället och Sixten satt dåodå.

  [Svara]

 • Lämna kommentar