Lofsan

Event med Mary Kay

Jag träffade ett gäng duktiga tjejer från Mary Kay tidigare idag. Jag var där för att berätta lite om min livshistoria och med träning, hälsa och välbefinnande som exempel konkretisera hur man kan formulera och nå sina mål. Vi pratade mycket om SMARTA mål och SWOT-analyser. Det är väldigt givande som föreläsare att ha en grupp som verkligen brinner för sin personliga utveckling och förbättra sin kapacitet; oavsett om man vill satsa på sin träning eller sin profession. Idag kände jag verkligen hur pusselbitar föll på plats och hur ”enkla” nycklar verkligen kan höja nivån på resultaten.

Ibland när jag föreläser så kan jag känna att här står lilla jag och pratar om saker som är helt självklara men jag inser ju att något som är basic för mig är helt nytt för någon annan. Det är verkligen nyttigt att föreläsa för en grupp människor: man behöver vara väl påläst på området, ha riktiga argument för påståenden och vara tydlig i sin retorik och pedagogik. Jag tycker att det är väldigt utmanande och givande att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter på detta sätt.

Det roliga med dagens gäng från Mary Kay är att precis som att de säljer hudvård säljer jag friskvård. Vi kunde hitta så många gemensamma nämnare i hur vi kan paketera och presentera våra koncept så det blev en WinWin verkligen.

Är du nyfiken på Mary Kay och kanske vill höra mer om deras upplevelse från vår dag får du mer än gärna kontakta Madde på Madeleinenilsson@bredband.net


Jag tycker om att föreläsa i dialogform mer än monolog eller megafon.


Jag har färdiga ramar för det jag ska prata om men hur nätet vävs beror på vilka frågor och hur mycket fördjupning det blir


Jag fick äran att träffa några av Sveriges och Europas främsta konsulter i branschen


Underbara Madde från Mary Kay, en riktig inspirationskälla


Lite nervösa innan passet


Men sen blev det full aktivitet i ett Tabatapass med 4 + 4 övningar totalt 32 min träning

Tack alla grymma Mary Kay tjejer för att jag fick komma och träffa er idag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Madeleine 16 september, 2012 at 21:12

  TACK !
  Vilken dag vi haft med dig.
  Du är så fantastisk och är bra på att få kvinnor att tro på sin kapacitet.
  Vi jobbar dagligen på att få människor att växa och våga tro på sig själva och sina drömmar och mål, och om alla hade ditt driv och fokus så skulle så många nå sina mål och drömmar.
  Som du sa, tänker jag ofta ”man måste ta kommandot och inte vänta på att nåt ska hända man måste själv agera ”
  TACK !!!!!!

  [Svara]

 • Svara Inkan 16 september, 2012 at 22:38

  Tack för en mycket inspireande dag!!!
  Mycket är som du skrev självklara saker, men man (eller i alla fall jag) måste bli påminnd om dem.
  Skönt att få metoder och struktur så man vet hur man ska lägga upp det!
  …och träningen 🙂 jag har fortfarande spagettiben 🙂
  Har lite svårt att gå nerför vår trapp. Får se hur det går i morgon ha ha. Tredje dagen ska ju vara värst.
  Tack för ett mycket bra träningspass!

  [Svara]

 • Svara dentvetydigamamman 16 september, 2012 at 23:14

  MEN VAD ROLIGT! jag jobbar ju också med Mary Kay! vilken DRÖM om du kunde komam och göra samma sak för oss här i Karlstad! ÅH! det ska jag tipsa min sales director om omedelbums 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar