Sixten

Erson och Ica Kvantum

Efter lunchen tog jag mig en välbehövlig dusch, jag hade rejäl vätskebrist då fingertopparna blev sådär badkarsskrynkliga efter bara någon minut i duschen.

Dagens Sixten använder sina Dieseljeans för första gången sedan en månad tillbaka. De satt perfekt!

Vi åkte till Sickla så hans kunde träna. Istället för att jag skulle gå ensam i gallerian ringde jag mamma och frågade om hon ville fika med oss. Det slutade med att Agnes, Henric, mamma, Sickan och jag åt en kombinerad lunch/fika tillsammans på Ersons. Jag tog deras skogsbärstårta…

Sedan gick Sixten och jag in på Ica och handlade. För första gången fick han sitta i deras bebissäte på kundvagnen. Det var skoj att titta upp i taket!

Sickan spanar in lysrören

Jag köpte bland annat fina scampi som vi ska äta tillsammans med en sffranssås och färsk pasta ikväll. Sixten har börjat bli tröttare lite tidigare på kvällarna de senaste dagarna så vi kanske får äta middag utan honom ikväll… 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar