Lofsan

ErgoBaby

Den är min bästa vän just nu. Baxters nattsorg har tagit över dagen också nu och han är så ledsen så ledsen. Han är så snorig och har svårt att andas. Ju mer han gråter desto mer rosslig blir han och svårare att ta nappen. Stackars liten.

Det är i princip bara jag som kan trösta honom och ibland inte ens det. Räddningen är ErgoBaby. Baxter är för tung och lång för BabyBjörnselen men med denna sele kan han sitta på min mage, rygg eller höft utan problem. Selen får åka med i handbagaget och kommer att användas flitigt på Manhattan. Rekommenderas!!!


Klockan börjar närma sig midnatt och jag ska packa ner det sista i bagaget strax. Baxter somnade precis efter tre timmar skrikfestival. Han var ganska nöjd hemma hos mormor tidigare idag men sedan spårade det helt. Han fick en liten tallrik gröt tidigare idag och nu amatördoktorerar vi att det är den som gjort att han har ont i magen.


Sixten är i jordens toppform och leker och spexar oavbrutet. Han älskar när storebror bor här och följer i fotspåren som en hund. T har världens tålamod och leker och leker med Sixten hela tiden. Jag brukar säga till honom att han får stänga in sig på sitt rum ibland så att han får vara ifred och bygga lego. Fast Sixten har blivit bättre på att sitta bredvid och titta på när T bygger sina Starwarsskepp.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jenny 2 maj, 2011 at 06:35

  Visst är det fantastiskt bra med en ordentlig bärsele! Vi har en Beco Butterfly, samma tänk som Ergon, och den är guld värd. Lillkillen bodde i princip i den under fyra dagar i London häromveckan, för att inte tala om alla tillfällen när man ska dammsuga/laga mat/gå i ordentlig terräng.

  Jobbigt med Baxter – det är så frustrerande att inte kunda hjälpa de små. Jag vet att ni undersöker bland annat mjölk, men jag vill bara skicka med er att det är inte alltid det syns i kliniska prover. Vår mellankille var ordentligt allergisk mot bl a mjölk, men visade ingenting på några tester utan det var bara genom provokation som det visade sig. Det gjorde tyvärr att det tog många månader längre än nödvändigt att hitta det, och det var så onödigt.

  Hoppas ni får det jättebra i New York!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack! Jag ska prata med läkaren och ligga på som f*n!!!

  [Svara]

 • Svara Anna 2 maj, 2011 at 20:19

  Är det så bra att ta med en sjuk bebis utomlands? Vad gör ni om han skriker oavbrutet på flyget?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det är klart vi kan ta med honom?! Ja, precis som
  att alla andra bebisar kan skrika så kan också han. Nu blev det så att han sov mest och lekte i knäet eller sin korg. Hans 8:e flight och det var nog den bästa. 🙂

  [Svara]

 • Svara Marlene 4 maj, 2011 at 06:58

  Jobbigt att han är så ledsen!
  Antar att ni redan fått kolla allergier?!
  Ägg kan ställa till det och som någon skrev mjölk.. Sen finns det ju allergi mot de olika sädesslagen som kan vara hemska.. Vi har vänner som slagits med allergier och fått skriva matdagbok (rekommenderas) för att hitta felet!
  Hoppas att han piggnar på sig och slipper vara ledsen..

  [Svara]

 • Svara Fröken Viktig - Tvillingmamma och trebarnsmor 24 maj, 2011 at 21:39

  Såg bland kommentarerna att det diskuterades mjölk allergi.
  Min ena lillkille har det problemet, pricktest är gjort och där visades inget, men han reagerar när han får NAN. Jag krävde av bvc att få en burk med Nutramigen för att prova om han blev bättre, och det tog bara någon måltid så var han gladare 🙂 Om du inte hunnit leka detektiv så testa Nutramigen den är för små med mjölkkänslig mage! Våra magar är ju egentligen inte gjorda för att klara av komjölk så det är inte så konstigt om våra småttingar reagerar…
  Hoppas du får en fin dag!

  (hittade hit när jag googlade på ergobaby – har funderingar på att införskaffa en sådan…)

  [Svara]

 • Lämna kommentar