Lofsan

Ensambarn

Sixten hade sovit en halvtimme på förskolan idag och då somnar jan inte på kvällen. 30 min på dagen gör att han lätt är glad och pigg fram till midnatt. Jag låg med honom i hans säng en timme innan jag kände att jag inte hade lust att tillbringa min torsdagskväll på det sättet. Istället kröp vi ner i min säng tillsammans med hallonsorbet och lösgodis och tittade på youtube på hans iPad.

Vi ringde till Hans och för första gången hade Sixten en riktig dialog i telefonen. Innan har han sagt lite grann men nu berättade han för Hans att han tittade på iPad som svar på frågan vad vi gjorde. Med mamma, kom det sen. Hans frågade om Sixten skulle gå och lägga sig; Nej tack. Hans berättade att han körde bil och då kontrade Sixtenmed att Musse åkte tåg i ipaden. Smart kille.

Sixten och jag umgås aldrig utan Baxter annars. Baxter är bra på att ta mycket plats och låta så Sixten hamnar i skymundan eftersom han är så självständig. Men ikväll har han fått prata till punkt och jag märker att han inte blir lika stressad när han ska berätta något. Annars blir han avbruten av Baxter som med sitt heta temperament blir arg för nåt.

Vi har haft världens mysigaste stund Sixten och jag och nu håller jag tummarna att Baxter inte får ont i magen inatt. 100% risvälling.

Så här ser vårt ekipage ut när vi varit och handlat; Sixten på cykel helt uppe i det blå. Idag cyklade han rakt in i en Dagensskylt på en restaurang. Baxter håller ställningarna i Orbiten mittemellan all mat. Jag ääääälskar sidoväskorna.

Ni tycker ju om när jag visar filmklipp med barnen, varsågoda. Ni ser vilken fin utsikt vi har från vardagsrummet; massa himmel. Det är Hötorgsskraporna man ser längst bort. Lyssna på Sixten ända till slutet. Jag älskar hur imponerad han blir av saker. Tänk den tonåringen som fortfarande säger så…

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna 22 september, 2011 at 21:59

  Oj vad mysigt. Känner igen det där med sömnen på dagen. Min grabb är likadan. Ni fick ju en super om kväll tillsammans.

  [Svara]

 • Svara Lilla jag 23 september, 2011 at 10:18

  Måste bara säga: JAG ÄLLSKAR DIN BLOGG!!! Tycker du skriver så inspererande om träning, ditt liv, din familj och om mat. Blir lika glad att det finns folk som dig som struntar i dumma kommentarer om tex din kropp, det är något du ska vara stolt över för den e grymt fin! Att lyckas med det efter 2 graviditeter är otroligt blir så himla inspererad! Hoppas med på att ha så bra motivation som dig när jag i framtiden får barn. Fortsätt på detta sättet tjejen, glöm inte att skämma bort dig själv lite ibland!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar