Lofsan

Ensam är stark

Sista momentet på den här långa sommaren är på ingång idag när vi i eftermiddag åker upp till Sälen. Barnen och jag har varit lediga sedan i början av juni så sommaren har verkligen känts lång. Att vi har varit i väg på så häftiga resor, till Sunwing i Turkiet, Österlen, Malmö, Västkusten och nu ska vandra uppe i fjällen gör såklart att jag kan se tillbaka på en händelserik sommar och jag är så nöjd. Vi har fått riktig värme, massa bad, nya kulturer, lantluft, havsstänk och nu kanske hjortron.

Jag är en sväng på jobbet för ett träningspass med Titti Schultz, väskorna står packade och klara hemma så vi drar direkt när jag är klar här. Hans landar på Bromma så vi möts där innan bilen kör upp till Sälen. Jag beundrar verkligen ensamstående föräldrar som har hand om sina barn 24/7 helt själva. Jag har flera förebilder i starka kvinnor som lever antingen själva med sina barn eller i en vardag där de tar mycket ansvar själva. Mina kompisar Marie och Teresa är tjejer som visar att det går att resa och göra utflykter ensam med barn, det inspirerar verkligen mig men oj vad skönt det ska bli att vara två som kan serva i några dagar framöver. 🙂


Nya PT-tröjor, Jippi!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Helene 9 augusti, 2012 at 19:52

    Om ni ska till Sälen och vandra kan jag tipsa om att ta bilen till Trysil och vandra upp på Trysilfjällets topp, något som vi gjort idag. Tog ca 1h att gå upp (om man går från södra sidan) och 3,5-åringen gick själv hela vägen medan småttingarna satt nöjt i sina bärstolar. Utsikten på toppen var fantastisk!

    [Svara]

  • Lämna kommentar