Lofsan

Enkel och smart mathöst


Nu är det september och sommaren är definitivt över. Det är en tid jag gillar, med en härlig känsla av nystart och nya fräscha mål. Ibland känner jag att jag kanske har lite FÖR många mål och projekt i min vardag, och då försöker vi vara så smarta det går med olika lösningar för att vardagen ska bli så friktionsfri och smidig som möjlig. En sak som vi gör är att prenumerera på Linas Matkasse, som fungerar som en prenumeration på råvaror och recept för veckans middagar. Man har ingen bindningstid och det går fint att välja bland flera olika typer av kassar, t ex vegokasse eller barnkasse och man kan enkelt byta mellan olika typer av kassar eller pausa sin prenumeration.


Den här veckan lagade vi t ex Grekiska köttbullar med en krämig risoni. Receptet följde som vanligt med i leveransen av Linas Matkasse. I grund och botten är det nötfärs som kryddas med färsk timjan, tomatpure, citron och vitlök som rullas till köttbullar och som sedan serveras med en risoni som blivit krämig och härlig med hjälp av fetaost och lite matlagningsyoghurt. Till det en råkostsallad med zucchini och morot.

– Snabbt, enkelt och fräscht!


Jag har nu möjligheten att erbjuda er prova-på-pris från 299 kr på valfri Linas Matkasse, inklusive gratis energimix. Klicka bara HÄR och välj en kasse som passar dig. Om du inte använder länken kan du skriva TACKALOFSAN i samband med beställning för att få samma deal.

I samarbete med Linas Matkasse

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Fru Minimalist 1 september, 2016 at 08:40

  Gäller det enbart helt nya kunder eller även om man någon gång tidigare varit kund hos Linas matkasse?

  (Klicka HÄR fungerar ej 🙂 och skulle nog stava grönsaken zucchini istället för succini :))

  [Svara]

 • Svara Camilla,från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma 1 september, 2016 at 10:19

  Hade gärna köpt detta men det finns inte här

  [Svara]

 • Svara mässing köksblandare 8 september, 2016 at 09:07

  Ser gott ut 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar