Lofsan

En vabdag med pappa i SMS-form

Små glimtar av dagen till mamman som jobbar.

Gemensam iPad-morgon 🙂


Hittade inte Sixten. Letade. Hittade.


Vi måste köpa fler plastmuggar till barnen!!!


Två kompisar som skolkar från förskolan idag. Har lekt järnet, druckit mjölk, ätit nötter och tar nu en paus.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Aggie 14 februari, 2012 at 02:00

  Så fina killar! 🙂 Vilken mys dag 🙂

  Du jag har en fråga. Fick mitt andra barn den 13 november 2011 och har nu fått ryggskott. Jag har haft ryggskott tidigare i början va båda mina gravidteter och en gång innan barn. Lyft fel på jobbet första gången och nu är ryggen mycket känsligare än vad den var innan det första ryggskottet.

  Smal till när jag lyfte in syskonvagnen i bilen häromdagen…

  I varje fall, har du några tips på övningar jag kan göra här hemma utan redskap redan nu med ont i ryggen? Hur ska jag bli stark igen och förhoppningsvis aldrig mer få ryggskott? Är uppväxt på landet och var hästtjej tills jag var en 16 år, sedan dess har jag liksom inte hittat någon ny träningsform. Så, så enkelt som möjligt, annars förstår jag inte, haha. Har satt min fot på ett gym ca 5 gånger i mitt liv. men nu så måste nåt göras. Vill inte ha ont längre och vill bli stark!

  Snälla hjälp! Vill aldrig mer ha ryggskott!

  Vänliga hälsningar från Angelica!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Oj, det där är inte mitt specialområde! Det bästa är nog om du bokar en date med en sjukgymnast!

  [Svara]

 • Svara Föräldrafitness 14 februari, 2012 at 06:02

  Så där hittar jag min Sixten också, iPadtokig!

  [Svara]

 • Svara Jenny 14 februari, 2012 at 07:58

  Vilka fina killar du har

  [Svara]

 • Svara Erika - Emblas mamma 14 februari, 2012 at 08:01

  Det där med plastmuggar känner jag igen. …och alla är i olika former och storlekar så det är omöjligt att stapla eller sortera dem : )

  [Svara]

 • Svara Aniika 14 februari, 2012 at 13:59

  Kul med ”dagbok” från killarna. Ville bara passa på att önska glad alla hjärtans dag. Du är en grym inspirationskälla!

  [Svara]

 • Svara Frida Johansson - Militärmamman 14 februari, 2012 at 20:33

  Härliga bilder! Jag gillar platsmugge-problematiken! =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar