Resor

En tisdagskväll i januari

Så är det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Minna 26 januari, 2010 at 22:33

  Hej!
  Kom in på din blogg för bara någon månad sen och fastnade direkt. Tror jag googlade efter något recept och hamnade här! Blir så inspirerad av att läsa om din träning och så roligt att läsa om ditt mammaliv. Skrev ett litet info-inlägg om mig själv på bloggen om du vill läsa 🙂 Vad ska man säga.. Jag är en sån där typisk tjej som aldrig riktigt kommit igång med träningen på allvar. Går i perioder, men det slutar alltid med ett längre uppehåll och så är jag tillbaka på ruta ett igen. Finns alltid något att skylla på. Just nu har jag som mål att gå på 2-3 pass i veckan och komma ut på ordentliga promenader några dagar i veckan. Det skulle vara häftigt att bli ett riktigt träningsfreak som du, men det tror jag aldrig kommer hända. Eller vem vet? Jag börjar med att sätta upp realistiska mål, så får vi se hur det utvecklar sig 🙂

  [Svara]

 • Svara Alfva 27 januari, 2010 at 22:18

  Fan vad mysigt ni ser ut att ha det! Är bara lite avis!!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Hörru du! Bara för att du har gjort typ världens coolaste resa! Jag har medvetet undvikit din blogg för jag vill höra allt live! Vi kan väl ses nästa vecka för en lunch, de som kan?

  [Svara]

  Alfva Reply:

  Sure thing, jag är på!
  Uppbokad måndag och onsdag redan, men övrig tid bör funka! Vi får styra upp något!

  [Svara]

 • Lämna kommentar