Lofsans bloggtävlingar

En present till Mamma på söndag

På söndag är det Mors dag här i Sverige. Vi firade mammadagen redan för två veckor sedan, i USA, jag får två dagar i år med andra ord. 🙂 Vi är flera mammabloggar som just nu anordnar tävlingar där du som läsare kan nominera dig själv eller en annan mamma, på Mors dag utses en mamma som förtjänar ett Ta-hand-om-dig-kit  från Oliva.

Ta-hand-om-dig-kittet från Oliva by CCs innehåller:

En necessär

Ett doftljus

Oliva by CCS Eco day cream

Oliva by CCS Eco night cream

Oliva by CCS Eco lipbalm

Oliva by CCS Eco hand soap

Oliva by CCS Eco hand cream

Oliva by CCS Eco shower gel

Oliva by CCS Eco body lotion


Berätta vilken Mamma du nominerar och varför hon förtjänar att vinna så utser jag en vinnare på söndag, på Mors dag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lotta 23 maj, 2011 at 16:56

  Ganska enkel tävling faktiskt! Jag nominerar ingen annan än min egen mamma, så klart! Som ställer upp för oss i tid (och otid). Passar barnen lika gärna en kväll som en helg så att jag och min man kan umgås lite utan avbrott titt som tätt.
  Vinner jag det här kittet så skulle jag faktiskt även ge det till min mamma. I år kan vi inte fira morsdag tillsammans eftersom hon är på solsemester och då skulle det ju passa ypperligt med så här BRA produkter när huden verkligen behöver det. Så, jag håller tummarna för min mamma. KRAM

  [Svara]

 • Svara jennyn 23 maj, 2011 at 16:56

  Kan det vara vilken mamma som helst eller måste det vara ngn som bloggar?
  Om det kan vara vem som helst. Så nominerar jag min vän Kim!

  En underbar mamma, som har tålamodet med sig hela tiden! Har aldrig hört kvinnan höja rösten en enda gång utan tar alla konflikter på bästa pedagogiska sätt. Hon har en son som är två år och en son som är tio månader. Båda killarna är super glada och man ser vem de brås på. Hennes man jobbar jätte mycket och är tyvärr aldrig hemma. Så hus fix/bygg, barn, städ/hem, man, tvätt. Ja säg vad hon itne fixar där hemma. PLUS att hon alltid har tid för sina vänner, alltid! Hon ställer upp i vått och torrt! Klagar aldrig. Jag hoppas att hon skulle vinna så att hon förstår hur mycket jag tycker om henne! kram

  [Svara]

 • Svara Hanna 23 maj, 2011 at 19:13

  Hej!
  Jag vill nominera min mamma för att hon alltid sätter alla andra före sig själv och skulle därför behöva ett ta hand om dig kit. Att hon dessutom älskar serien Oliva gör saken bara bättre.

  Kram

  [Svara]

 • Svara Josse 23 maj, 2011 at 20:28

  Jag vill nominera min mamma till detta! Hon är världens bästa mormor till min dotter Frida och snart i dagarna (?) blir hon mormor igen. Hon har för snart två månader sedan opererat in en fotledsprotes och rehabiliterar nu för fullt. Dessutom fyller hon 50 år på bara en månad och då kommer hon nog springa fram med sin nya protes 🙂

  [Svara]

 • Svara Malin Lj - Mamma till Walter 23 maj, 2011 at 21:02

  Jag bara måste nominera min egen lilla mamma! Förutom att vara världens bästa mamma och bästa vän till mig så är hon numera också världens bästa mormor till Walter! Utan henne skulle jag aldrig kunnat tagit jobbet i Eskilstuna och pendlat ett halv år (vilket jag numera slipper:)) Och fast pendlingen är över fortsätter mamma hämta vår son på dagis varje dag för att han ska slippa ha så långa dagar där, samt att våra dagar inte ska bli så långa också. Nu när hon har flyttat igen och fått badkar så förtjänar hon verkligen lite extra sköna produkter att ta hand om sig själv med!
  Kram Malin

  [Svara]

 • Svara Stina 23 maj, 2011 at 21:26

  Får man nominera sig själv och sin mamma! Jag är helt slut efter denna överjävliga period av uppochner med Lillasysters mage, Bellas svåra magsjuka med sjujkhusinläggning och överjävliga nätter… Jag skulle älska att få dessa produkter att dela med min mamma som hjälpt mig till varje pris under denna tid (mannen har ju varit borta i snart en månad på jobb i Kina). För mammas del är detta en produkt som hon kan använda (har flera allergier) och jag hade älskat att få tända det där doftljuset och ta ett långt bad när mannen kommit hem.

  KRAM Stina

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Självklart får man nominera sig själv!!!

  [Svara]

 • Svara L 23 maj, 2011 at 22:13

  Åh, min mamma förtjänar att vinna! Hon är världens finaste. Hon födde mig när hon var 22 bara någon månad efter att hon färdigutbildat sig. Som ung mamma tog hon hand om mig och fixade med allt eftersom min pappa hade fått ett unikt jobbtillfälle. Efter det kom två kids till och hon har alltid visat förståelse och sympati för oss oavsett om det gäller dåliga val av pojkvänner eller skor. Hon finns alltid endast ett telefonsamtal bort och bistår med goda råd gällande det mesta. Hon har alltid trott på alla oss barn även om vi har valt skilda vägar i livet. Hon har förstått att det som är rätt väg för en är det inte för den andra. Hon är 45 år och har länge jobbat med barn med speciella behov: barn med diagnoser och även de som bara är allmänt utåtagerande. Nu jobbar hon på en särskola där hon bidrar med så mycket positivitet, energi och engagemang! Och hon tror även på dem, precis som hon tror på sina egna barn – Även fast den vägen de går inte är densamma som ”alla andra” går.

  Empatisk och godhjärtad – Det stavas C A T A R I N A. Min mamma. =)

  [Svara]

 • Svara Jenny 24 maj, 2011 at 06:42

  Jag måste faktiskt nominera mig själv.
  Jag har själv världens bästa mamma. På riktigt.
  Men henne uppmärksammar jag varje mors dag och annars också såklart.

  Men jag har blivit snuvad på två mors dag nu.
  För två år sen var jag gravid men hoppades ändå att iaf få ett grattis.
  Men nej.
  Förra året var jag nybliven mamma men fick inte heller då så mycket som ett grattis av mitt barns far.

  Så i år vore det ju toppen om jag fick ett ta-hand-om-mig-kit.
  Dessutom har jag problem med torr och skör hud.

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 24 maj, 2011 at 13:21

  MIN mamma så klart. Hon är helt enkelt bäst. Hon har stått vid min sida genom alla år av ätstörningar. Jag har varit hemsk mot henne rent ut sagt. Ljugit, svurit, bett henne dra åt h-e, ja alla hemskheter man kan tänka sig. Och inte en enda gång har hon blivit arg och vänt mig ryggen. I stället har hon pratat lugnt och försökt krama mig.
  Min älskade mamma förtjänar denna gåva helt klart…

  [Svara]

 • Svara Johan 25 maj, 2011 at 19:14

  Hej! Jag vill nominera min mamma för att hon helt enkelt förtjänar något åt sig själv.

  [Svara]

 • Svara Anna 25 maj, 2011 at 22:12

  Jag vill nominera min underbara svärmor!

  Hon ställer upp för oss oavsett tid på dygnet och finns alltid att nås på telefon.
  Trots heltidsarbete och ett hus med stor tomt att sköta tar hon sig tid att hjälpa alla som behöver, och stöttar när det behövs.

  Älskar henne något enormt och uppskattar henne mer än ord kan beskriva, men ekonomin tillåter inte att ge henne lika mycket fina grejjer som hon förtjänar..

  [Svara]

 • Svara Dijana 26 maj, 2011 at 11:24

  Min mamma var på två begravningar förra veckan, på min mormors och min farmors. Jag vill gärna skämma bort henne så mycket som möjligt på morsdag för att hon ska känna sig älskad och uppskattad. Hon förtjänar all uppmärksamhet på söndag. Dessutom älskar hon Oliva produkterna:). Snälla rara hjälp mig skämma bort min mamma.

  [Svara]

 • Svara Josefine 29 maj, 2011 at 13:05

  Ja, det måste ju bli min älskade mamma.
  Min älskade mamma som inte är någon superwomen, som inte gör allting rätt, som inte jämt och ständigt ler…men som är den absolut bästa mamman för mig och mina syskon! Mamman som lärt oss att man behöver inte kunna hantera hundra bollar i luften samtidigt, man gör misstag som man sedan reparerar och det är okej att bryta ihop ibland. Hon förtjänar att vinna därför hon är just hon, och hon har gjort ett fantastiskt jobb, uppfostrar mig och mina syskon trots sin depression, som visat oss vägen när vi inte hittat den själv, som alltid unnat oss istället för sig själv, alltid satt sig själv i andra hand.

  Hon är min mamma 365 dagar om året, och jag är lika tacksam vareviga dag, men just idag, är jag lite extra tacksam! Dock befinner jag mig i lander lagom (Belgien) och får inte vara där med den sedvanliga blombuketten och den hårda kramen, tacka gud för telefoner men det skulle ju vara kul att få ge henne något ändå!

  [Svara]

 • Svara Cecilia 12 maj, 2012 at 17:57

  Tips på presenter till mamma

  http://presenttillmamma.se

  [Svara]

 • Lämna kommentar