Lofsan

En ny medborgare

Men ååååh vilken söt liten bebis jag fick äran att träffa igår! Så pytteliten, 10 dagar gammal men jättemed i blicken och stark! Vackraste lilla Ebba! Mamma Lina är en av mina äldsta vänner, vi har gått genom vått och torrt tillsammans. Vi bodde på samma idrottsinternat i Nyköping på gymnasiet. Världens bästa tjejgäng och vi håller fortfarande kontakten allihopa trots att Anna bor i Dubai, Lina i Örebro och Karin gör karriär i reklambranschen. Jag har inte så många vänner från förr som har fått barn men nu börjar de komma i kapp. I Stockholm är det ovanligt att skaffa barn innan man är 30. 🙂

Tack Lina och Gustav för att vi fick komma och hälsa på den nya världsmedborgaren!

Jag trodde att Baxter skulle bli svartsjuk när jag höll i Ebba men han fattade nog inte så mycket. Han pekade på Ebba och frågade vad det var för ett litet knyte sedan åt han clementin. Sixten missade hela kalaset sovandes i vagnen.

Det var sååå värt att åka bil i fem timmar för att få se Lina och Gustavs dotter!

På vägen hem stannade vi på Dinners i Arboga och åt middag. McDonalds ligger intill men ALLT är bättre än McDonalds. Jag väljer alltid lax om det finns på menyn på restauranger; nyttiga fetter och gott medan Hans alltid väljer renskav. Sixten och Baxter fick pannkakor med glass som efterrätt. Är man på roadtrip så är man.


Sixten var vaken i båda riktningarna men Baxter sov en stund åt båda hållen. Däremellan lekte han för första gången med Sixtens iPad helt själv. Annars är det Sixten som väljer och bestämmer men nu körde Baxter deras favorit Sound Touch helt själv. Han börjar bli stor, 1 år om exakt en vecka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Lina 19 oktober, 2011 at 15:55

    Vad gullig du är! Det var bara roligt att ni kunde komma! Och som sagt, ta med dig Karin och kom snart tillbaka 🙂 puss och kram

    [Svara]

  • Lämna kommentar