Baxter, Sixten

En navel å så lite kuckelimuckmedicin

Jag ringde till BVC i morse för att rådfråga om gräbsens hosta de dragits med i 14 dagar och vi fick en läkartid bara en timme senare så swoosh upp till Odenplan! Lyssna, titta, känna. Nu har vi fått medicin att ta några gånger per kväll; Baxter ska dricka Bricanyl och Sixten fick Bricanyl och hostmedicinen Pulmicort utskriven. Jag är trött på att tjata om det. Kanske ska jag sluta skriva om kassa nätter? Vi har i alla fall varit vakna hela natten alla tre. Jag flänger mellan och stoppar in nappar, sprejar nässpray, ger alvedon, buffar i rumpan och klappar på pannan. De är liksom inte alls dåliga på dagen. Och humöret är på högsta topp. Det var i alla fall inte RS-virus som vi misstänkte. Skönt. Det är klart att hostan är jobbig i sig men läskigt om andningen blir påverkad på Baxter och vi måste åka in. Det var i alla fall ordern vi fick från läkaren. Men med den här medicinen hoppas jag att gräbsen får sova lite mer och bättre. För min egen del spelar det ingen roll, jag klarar mig, men små minimänniskor ska må bra tycker jag.

Jag laddar för en kväll i soffan med lite snask. Det blir min medicin. Jag hyrde tre filmer på Hemmakväll; Eat Pray Love med Julia Roberts som jag försökte se på planet till New York i julas men det var så kasst ljud så jag hörde ingenting och då kändes filmen meningslös. Syster Elin som var på besök igår tipsade om Dinner for Shmucks så den följde med också och så en tredje som jag inte minns namnet på. Återkommer i frågan.

Det blir nog blodpudding till lunch idag. Och pasta med köttfärssås gjord på tacoköttrester från igår till middag. Det blir bra.


Dagens Mamma i Abercrombie & Fitch all over.

Gick förbi en piercingstudio på vägen hem och fick hjälp med att töja mitt hål i naveln. Trots att staven varit ute i 2,5 år har den inte vuxit ihop. Jippi! Nu tar jag tillbaka min kropp igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Erika - Emblas mamma 4 mars, 2011 at 14:51

  OMG vilken mage – du är ju helt otrolig. 🙂 Grattis!
  Haha jag tycker inte det är tjatigt att läsa om sömnlösa nätter 🙂 Inte som skrytiga mammagruppen på Solsidan där de ljuger så de tror sig själva…
  ”Agnes sover alltså tio timmar per natt…hon har gjort det sen hon var 2 veckor gammal…” Hmm… Min lilla tös har hållt mig vaken i två nätter nu och i gryningen vaknade jag av att hon kastade/tappade en tavelram från hyllan ovanför sängen rakt ner i tinningen på mig. Ont som s***n gjorde det 🙁 Efter frukost kunde jag konstatera en blå bula. Snyggt! …den blå färgen matchar ringarna under ögonen…
  Kram

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack 

  Den nakna sanningen om barns nattvanor… Lika bra att vara ärlig men det börjar bli lite tradigt nu.

  Att matcha färger är A&O. 

  Ses vi på måndag?

  [Svara]

 • Svara Jennyn 4 mars, 2011 at 16:44

  Hej snyggo! Alltså Jag vill bara förvarna att någon av de där medicinerna ger lite hjärtklappning och lite extra energi. Vet inte om det va pulmicort eller bricanyl. Men Melvin har ju haft båda.. Det behöver absolut inte bli så men det kan bli så.. så du är medveten.. o då blir det inte jätte mycket sova;)!

  Hoppas de kryar på sig med hostan kram från oss

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Bricanylen ger speed men hellre det än gråt för hostan. Får se om det hjälper!

  [Svara]

 • Svara Bea 4 mars, 2011 at 22:13

  Jag hade också tänkt sätta i min navelpiercing igen. Provade att sätta i den efter första graviditeten och det var inga problem men min navel har ändrat form från inåt- till utåtnavel så piercingen sitter inget snyggt längre tyvärr. Saknar den.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag älskar också min piercing, det enda jag har gjort på kroppen. Var lite orolig att hålet skulle spricka under grav men det klarade sig. Min navel har blivit lite djupare än innan.

  [Svara]

 • Lämna kommentar