Lofsan

En måndag i november

Här sitter jag i mörkret inne hos Baxter och väntar på att han ska somna. Strax ska jag gå ut och vänta utanför dörren. Det brukar fungera bättre än att sitta för nära för mig. Sixten somnade som en sten före åtta. 🙂

Om några timmar kommer Hans hem som varit i Köpenhamn. Jag har hamnat i ett läge där jag ofta inte vet ens vilket land han befinner sig i. Om han ens är utomlands. För två veckor sedan trodde jag att han var i Danmark men det visade sig att han var på sitt kontor i stan hela dagen. Lite mycket som snurrar i min skalle just nu som ni säkert förstår. 🙂

Förutom planeringsjobb med nästa veckas workshop tillsammans med Louise så har jag och gräbsen varit parkerade i soffan sen vi kom hem från skola och förskola. Vi är trötta idag!

Jag har inte kunnat träna på en vecka på grund av en förkylning men ikväll känner jag mig redo att känna på kroppen med ett litet styrkepass härhemma. Om exakt fyra veckor åker vi till Egypten och jag har satt upp ett litet träningsmål med att genomföra 20 träningspass fram till dess. Träna tre dagar på raken, vila en dag, träna två dagar, vila en kommer det nog bli. Jag tränar aldrig mer än två till tre dagar på raken.

Det kryper verkligen i kroppen och jag är så taggad på att få träna igen nu!


Soffhäng med en trött liten Baxter

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Johanna 12 november, 2012 at 22:31

  Trevligt med Egypten . Vi kom hem ifrån sharm el Sheikh i lördags . 3 gången för min del, och säger bara att ni väljer helt rätt resmål . Kanske lite i senaste laget att åka i december , men är ju iaf skönare än här 🙂

  [Svara]

 • Svara Nancy 12 november, 2012 at 23:17

  Hoppas att det blir en liten film av ditt styrkepass. För mig är det är så inspirerande och lärorikt att se hur du lägger upp och utför dina pass. En fråga, är du nöjd med ditt Casall trx-band?

  [Svara]

 • Svara Signe 13 november, 2012 at 16:57

  Var ska ni bo i Egypten? Åker ni den 13/12?

  [Svara]

 • Svara prom dress websites 2013 12 december, 2013 at 14:48

  Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

  [Svara]

 • Lämna kommentar