Lofsan

En liten sjuk kille

I dag måste jag tyvärr officiellt meddela att Sixten är sjuk. 🙁 Helgens kalas fick liksom kompromissa med att ligga på soffan som vi har gjort de övriga timmarna men i går kväll så var Sixten så trött så att jag bestämde att han får stanna hemma från förskolan idag. Även om han inte har feber. Min kompis Marie (som driver/äger en förskola) brukar säga att det spelar ingen roll om barnet är feberfritt; det är allmäntillståndet som avgör. Den pedagogiska verksamheten drabbas precis som hela barngruppen om ett av barnen inte är piggt och fräscht. Det är ingen barnpassningsverksamhet utan en förskola.

Den principen jobbar vi alltid efter härhemma; allmäntillståndet. 🙂


En hängig Sixten…

Jag ska ju jobba på förmiddagen idag, har ju mitt SatsBabypass i Sickla men jag hoppas att Hans plan hem från New York hinner köra in den försenade avgången som flighten just nu har så att han hinner hem och byta av mig. Annars får vi lösa det på något annat sätt. Men ja, idag kommer Hans hem! 🙂 Och med honom min nya vagn; Mountain Buggy Terrain. Spännande. Hans sista timme på Manhattan tillbringade han i en väskbutik för att köpa ytterligare en väska för att få hem allt han köpt. Massa fint till mig tydligen?! 🙂 Vet inte vilket jag är gladast att få hem. Man, vagn eller kläder?

Det har gått så himla bra att vara ensam de här fem-sex dagarna, och tur är väl det för det kommer många och långa resor för Hans framöver. Det krävs mycket planering och fingertoppskänsla för att vår dag ska bli så smooth som möjligt med två små samtidigt. Jag och Sixten blir allt mer samkörda när det gäller nattningen och Baxter vill helst somna själv i sin säng så är bara blodsockret och tålamodet tillräckligt högt så går vi framgångsrika genom den där timmen mellan 19 och 20. Baxter brukar vaken någon timme efter 21 men efter 23 brukar båda sova några timmar på raken. I natt väcktes jag först klockan 02, vilken chock!? Tänk vad man omvärderar sömnen… Tre timmar på raken är världens lyx…

Jag väntar på besked om när tvättmaskinstävlingen avslutas, så länge får ni gärna lämna en kommentar till inlägget. Hittills är är det 118 kommentarer! Hejja er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Tomas 21 februari, 2011 at 10:57

  be Sixten krya på sig:-). Jag såg att han var lite hängig i lördags.

  [Svara]

 • Svara Linda 21 februari, 2011 at 12:57

  så himl fin blogg du har med härliga bilder!! är inne o kikar på den titt som tätt =) undrar vart de fina färgglada kuddarna kommer ifrån?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! 🙂

  Kuddarna är nyinköpta på Indiska. I like!

  [Svara]

 • Svara Cat 21 februari, 2011 at 13:01

  Kul att hitta hit! Vilka fina pojkar du har, och vad fint du klar dem! 🙂 /en mamma i London

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! Ska spana in din blogg!

  [Svara]

 • Svara Hanna 21 februari, 2011 at 18:30

  Hej! hamnade här av en slump. Fin blogg roligt med någon som skriver om träning i kombination med familj. Fin frisyr måste få fråga hur du får till så fina lockar?

  [Svara]

 • Svara Nea- 2barnsmamma till en 08:a och en 09:a 22 februari, 2011 at 11:05

  Nejj men vad trist med sjukdom! Helt rätt att utgå från allmäntillståndet, det går vi efter här hemma också. Hoppas han kryar på sig snart …och du..så fiiiina bilder du lyckades ta på er alla 3!

  p.s…attans att man inte har hunnit med att rösta på tvättmaskinen…vår pajjade i flytten hahah

  [Svara]

 • Lämna kommentar