Lofsan

En helg senare

Och vi är tillbaka i Stockholm igen!
 
 Ni som följer mig på instagram (@lofsans) har sett Vansbrobonanzan de senaste dagarna, nu är hela Vansbrohelgen klar och jag är hemma i Stockholm igen. I mitt uppdrag för helgen ingick 55 uppvärmningar á 2 låtar och 6 minuter och solen har verkligen stekt hela helgen så jag känner mig så där mosig i skallen nu. Det har varit en sjukt kul helg och jag har träffat säkert 100 bloggläsare som vågat komma fram och hälsa och totalt värmt upp 15000 simmare inför Vansbrosimningen så mina sociala skills har verkligen utmanats. 🙂
 
 Nu har jag en vecka här hemma i stan med lite jobb framför mig. Barnen har långt sommarlov så de får följa med både på manikyr, pedikyr, jobbmöten här och där och till gymmet. De är vana vid att hänga på och rätt bra på att föra sig så det är oftast rätt friktionsfritt. Jag får locka med kul grejer efteråt, imorgon ska vi till exempel bada nere i Tanto om vi vågar!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Fru Minimalist 7 juli, 2014 at 08:07

  Hej! Kul att du fick leda uppvärmningarna i Vansbro. Jag har simmat ett år och har bra positiva minnen från mina 3 km, trots att jag inte är någon simmare.

  Jag blev nyfiken på det du skrev att barnen är vana att följa med på diverse jobb och möten, och kan föra sig i dessa sammanhang trots att de är så unga. Det vore intressant med ett inlägg om hur ni lyckats få dem så medgörliga, tålmodiga och vuxna i sitt beteende.

  Har det varit hårt jobb och många jobbiga tillfällen tidigare? Eller har ni haft någon särskild taktik i er uppfostran för att få dem att fungera så bra i sådana sammanhang? Jag är nyfiken och vill veta mer och få konkreta tips! 🙂

  [Svara]

 • Svara Helen 7 juli, 2014 at 09:38

  Tack för en trevlig uppvärmning .
  Jag va jättenervös då detta va första gången jag simmade Tjejvansbro. Men jag blev lite lugnare när uppvärmningen pågick då du såg så glad och peppande ut.
  Det gick sedan bra hela vägen i mål.
  Tack för det

  [Svara]

 • Svara Tove 8 juli, 2014 at 19:19

  Hej och tack för en grym blogg och vilken inspirerande underbar människa du är.och så en liten fundering.Har haft ont i benhinnorna i snart 2-3 månader. Har vilat från all löpning nästan hela tiden. Tagit ca 3 provrundor och sprang 1 lopp 10 km i maj. Träning är mitt liv och löpningen har jag alltid älskat. Planerade min löpning inför hela sommaren men fick ju sluta. Väldigt frustrerande att det aldrig blir bra. Jag kör crossfit liknande pass 3-4 gånger i veckan och tränar hemma. Utan hopp och belastningar på benhinnorna och kör med kompressionsstrumpor. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill springa NU!
  Kram. /Tove 16år som brinner för all träning

  [Svara]

 • Lämna kommentar