Resor, Sixten, Träning

En heldag vid Stenshuvud

Idag har vi haft riktig högsommarvärme här nere på Österlen. Vi packade ihop oss direkt efter frukost med smörgåspaket i ryggsäcken och satte oss i bilen. Målet var naturreservatet Stenshuvud strax söder om Kivik. Vi vandrade i parken när Sixten bara var tre veckor gammal, då med honom i babybjörnselen på magen, idag fick han åka på ryggen och han älskar´t!

Dagens Sixten är klädd för vandring!

Vi parkerade vid parkens naturrum och gick sedan ner till stranden. Den är lika vacker i år som förra året. Sedan tog vi oss över stenrösena och upp genom skogen för att till slut nå toppen en timme senare. Där hade vi picknick med världens vackraste utsikt och solen som värmde skönt. Vi fick ligga och sola en stund medan Sixten roade sig själv med alla vackra blommor han kunde äta på.

Det var helt vindstilla, både på stranden och på havet

Sixten älskar att åka på ryggen, även om han ser lite bister ut

Dagens Mamma

Niketröja, Adidasshorts och Nikeskor

Sixten är på upptäcktsfärd

Vackra unge

En riktig sommarbild

Dags för picknick, alltid det bästa på hela dagen!

Sämre kan man ju ha det 🙂

Vi vandrade en timme neråt igen, mina lår skakade av nerförsbacken, och innan vi nådde parkeringen körde jag ett kort styrkepass med massa knäböj, armhävningar, höftlyft och olika varianter av plankan. Det kändes att vi gått mycket och i svår terräng i två timmar men det är alltid skönt att köra lite styrka. Jag har inte tillgång till gymmet förrän på söndag när vi kommer hem till Stockholm igen så jag håller igång med kroppen som belastning, och det räcker just nu! 🙂

Knäböj för gravida

Armhävningar för gravida

Sixten somnade direkt i bilen så jag fick snällt sitta kvar i bilen medan Hans gick in på Buhres och köpte en stor laxfilé, aioli och lite rökt småfisk. H hade storslagna planer på att grilla fisk och göra pestoslungad ljummen potatis som vi skulle äta i solnedgången men när vi varit hemma någon timme och Sixten tagit sitt obligatoriska bad i krukan tornade molnen upp sig och nu spöregnar det. Stackars H som får stå ute och grilla utan tak. Men gott blir det ändå. Vi har köpt en ny omgång svenska jordgubbar i dag som H ska servera tillsammans med rulltårta och en klick grädde, vilken karl jag har!

I morgon bitti åker H härifrån men Sixten och jag klarar oss själva. Vi ska åka till Ystad och kolla på en ny cykel till mig. Dessutom ska vi se om möbelvaruhuset har ytterligare en Stokkestol i lager så att de två små kusinerna kan sitta tillsammans vid matbordet på midsommarafton.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara kikki 21 juni, 2010 at 19:12

  Vad söt du är! 🙂 Njae, jag vet ingenting. Känner mig så himla tom och svårt att veta vad som är rätt och vad som är bäst i slutändan. Men jag ska fundera vidare, tror ju att jag vet egentligen , men det blir inte bättre när Tommy hela tiden visar hur ledsen han är, så jobbigt att se honom ledsen :/ Men så har han gjort mig väldigt ledsen flera gånger också, så ja…det är svårt..

  [Svara]

 • Svara Erika 23 juni, 2010 at 18:20

  Vilka snygga shorts du har! Får man fråga vart du har köpt dem och vad det är för märke? 🙂 Jag letar nämligen efter ett par bra träningsshorts som inte är varken för korta eller långa… Tycker att det är rätt svårt att hitta..

  [Svara]

 • Svara Erika 23 juni, 2010 at 18:22

  Haha, nu när jag läser inlägget lite mer ser jag att du redan har skrivit att det är adidasshorts! Bortse från min förra kommentar! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar