Lofsan

En halvmara i månaden

 En utmaning jag har under 2015 är att springa fler långpass. Förra året hade jag ett par kompisar som sprang en halvmara i månaden. Jag följde dom på instagram och blev väldigt inspirerad. Idag startar jag min egen halvmara utmaning med 21 kilometer runt Södermalm och Kunhsholmen!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Träningsblogga 31 januari, 2015 at 10:15

  Wow, duktigt!!

  [Svara]

 • Svara Emma 31 januari, 2015 at 10:47

  Heja! Jag veckans långpass – 2,1 mil på bandet imorse… Lite långtråkigt men det var ju så kallt!!!

  [Svara]

 • Svara KikkiSandström 1 februari, 2015 at 08:41

  Oooh I wish I could run… Men jag har iallafall lovat offentligt att jag ska komma igång med träningen efter flera veckors stillasittande med jobb framför datorn http://kikkisandstrom.se/fagel-fenix

  [Svara]

 • Lämna kommentar