Lofsan

En grym dag

God morgon!

Jag känner på mig att onsdagen kommer bli en toppendag!

Baxter som spytt av astmamedicineringen fem nätter på rad slutade direkt kräkas när vi på läkarens inrådan slutade med medicinen. Nej, han smittar inte och har inte gjort. Tyvärr får vi börja om i utredningen till varför Baxter hostar jämt men vi slipper i alla fall spyorna. I natt vaknade Baxter bara en gång och Sixten sov hela natten från 22 till 07 med torr blöja. Så även om Hans är bortrest så är det en glad och utvilad mamma som hoppade ur sängen före klockan ringde klockan 06.


Jag ska hålla en utbildning idag, köra några gruppträningsklasser och några möten. En grym dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Elin 21 mars, 2012 at 08:18

  Hej! Vilken bra och inspirerande blogg du har. Äldkar att träna och fick barn för 9 månader sedan. Jag är nöjd med vikten däremot vill jag att kroppen ska bli mer fast, magen mest. Sen har jag blivit svag för lite mer muskler.
  Men har så svårt hur jag ska lägga upp ett träningspass. Har du tips på både muskelträning och kondition? Hur jag lägger upp de på ett bra sätt på några dagar i veckan? 🙂

  Tack på förhand!

  [Svara]

 • Svara Hans 21 mars, 2012 at 08:26

  Härligt! Fina familjen!

  [Svara]

 • Svara Lina 21 mars, 2012 at 10:26

  Hej

  Nu har jag suttit och läst din blogg i det tysta i snart 3 månader men nu får det vara nog. Vad var det du skrev för ett tag sen? ”Har man inget snällt att säga så ska man inte säga nåt alls”? Så…

  Jag har aldrig följt några bloggar innan, inte varit så intresserad men sen jag fick mitt första barn för 3 månader sedan så fick jag väl helt enkelt mer tid över för att sitta vid datorn och googla på barn och träningssidor. Och så hittade jag din blogg.

  Jag har alltid rört mig och tränat i perioder. Jag har alltid haft en bra grundkondition och vägt ca 70 kg till mina 175 cm, sen blev jag gravid…jag blev jäkligt stor. Dels för att magen var stor i sig, jag låg 1,5 nivå över medel på den där mätgrejen de har på MVC men sen fick jag sockersug och åt godis i princip varje dag sista 2 månaderna + allt vatten som samlades. 5 dagar innan förlossningen vägde jag 100,3 kg! Vi åkte hem samma dag som sonen föddes och jag kunde röra mig igen! 15 kg försvann på en vecka. Jag skottade uppfarten och gick med sopor och gick till affären, bara för att jag kunde =) Nu (och under hela graviditeten) har jag iaf en grym motivation till att komma tillbaka till startvikten men med mer tight kropp och jobbar på det med hjälp av dagliga promenader och coreträning men ska ta till mer gruppträningar (aerobic, body pump och box) när det gått mer tid efter förlossningen. Jag som aldrig har sprungit innan har som mål att i september springa ett lopp med jobbet, 5 km. I september ska jag även tillbaka till jobbet då sambon ska ha sin pappaledighet och då (men helst till sommren) ska den lösa magen vara borta och jag ska vara tillbaka i min ursrungliga form, eller bättre =)

  Vill bara säga att din blogg sporrar mig oerhört mycket! Jag jobbar inte för att komma till din nivå men det är så motiverande att se dina övningar, kostråd, och tankar om träning. Jag tycker att du (trots vissa läsares kommentarer om att du skulle vara för muskulös) verkar ha en väldigt sund inställning till kost och träning. Jag har tex slutat göra situps och kör bara plankan när jag tränar, vem kan säga emot ditt råd när du lägger upp bilder på din mage =) Dessutom är det kul att följa din familj och era resor etc. Gött liv!
  Ska bli skoj att följa er i TV och sen hoppas jag på att få se dig i Gladiatorerna, vore kul att se om du är en fighter och inte ”bara” en gymtjej 😉

  Om man får så vill jag önska tips på hemmaövningar eller promenad/lätt jogging för att tighta till magen när 3 månader har gått sen förlossningen. Enligt din film med hur man kollar om magmusklerna gått ihop sig så har jag ca 1,5 finger kvar…

  Tack för mig!

  [Svara]

 • Svara Maria 21 mars, 2012 at 21:08

  En fråga som inte alls har med träning att göra: varifrån kommer den runda mattan??

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Den heter Pinocchio, du hittar nog om du googlar. 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 22 mars, 2012 at 13:52

  Reflux?? GERD? Har ni kollat det? Om inte, googla och läs symptomen o se om ni känner igen er. Missas tyvärr ofta av vårdpersonal. Mvh Anna

  [Svara]

 • Lämna kommentar