Lofsan

En dag på stranden

Vi har nedräkning för våra dagar här på Österlen, på söndag åker vi till västra sidan av Skåne. Idag har vi hängt på Stenshuvud andra halvan dagen, första halvan av våra dagar denna vecka har vi hängt hemma i huset i Svarte. Jag har sovit till 10 varje morgon och sen har vi ätit långsam frukost ute i trädgården. Jag blir helt hög på att göra saker långsamt denna sommar!
 


Det var smockat med folk vid Stenshuvud idag!


Sixten och Baxter fick cykla ner till stranden från parkeringen. Stolta killar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara caroline 19 juli, 2014 at 08:35

  Hej! Jag läser din blogg och blir alltid så inspirerad av dina träningstips och så ser jag nu att du är i Svarte. Själv bor jag i Ystad. Så nära. Hade jag vetat det hade jag ju sååå gärna bokat ett pass tillsammans med dig (jaja om du nu skulle vilja det nu när du har semester). Caroline

  [Svara]

 • Svara Cissi 19 juli, 2014 at 08:37

  Hej! Mysig resa i Skåne, jag håller med visst ska man ta det piano på semestern! En fråga ditt linne var jättefint. Var är det ifrån?tack för en inspirerande blogg! Mvh Cissi

  [Svara]

 • Svara Wivan 19 juli, 2014 at 08:44

  Underbart att göra långsamt. Vara långsamt. Viktigt för vårt inre, och yttre, tror jag. Att.tillåta tiden, livet att ta tid liksom. Wonderful!
  Jag övar på det 😉
  Och uppskattar att du delar vissa bitar ur ditt liv med oss andra här på bloggen, just nu är det extra skönt att ha andra som tränar och är sunda och balanserade att inspireras av när jag vill komma i form – utan hets, stress, och fokus på ”fel” saker och mer utseende än mående. Så tack!

  [Svara]

 • Svara Lizette 23 juli, 2014 at 01:17

  Vilken underbar blogg du har!! Och en dag på stranden är aldrig fel. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar