Lofsan

En bra dag!

Vi trotsade bacillerna och gav oss ut på stan idag, det visade sig vara ett bra beslut!

Hade många ärenden att ordna med idag, med start i Gallerian. Gick in i nya butiken Hollister som är en del av Abercrombie & Fitch. Det är exakt samma stil. Så ni som alltid frågar vart jag köper mina kläder; även om inte Abercrombie finns i Sverige än kan ni köpa Hollisters liknande kläder i Gallerian. De har en butik i Täby också tror jag. Jag håller mig ett tag till och besöker Abercrombie i Köpenhamn och framförallt New York istället. Annars skulle jag storshoppat på Hollister!


Vi köpte med oss lunch upp till Alex på kontoret, byggarlunch före 11. 🙂 Alltid lika roligt att träffa Alex, trots att vi är så extremt olika är vi jättelika om ni förstår.

Sista ärendet var upp till St Eriksplan så även om det inte blir något träningspass idag har jag knatat många kilometer. Även en vanlig vardag går jag ca 4km som vardagsmotion. Promenader är jättebra sätt att hålla igång förbränningen på och så blir man glad. Det visar alla studier. 😉

Baxter har sovit två långa stunder under dagen, bra för honom. Sixten och jag passade på att gå förbi Vasaparken under tiden. Det är en väldigt olämplig park för en 1-2:åring pga de stora barngrupperna från förskolor och fritidshem i närheten tillsammans med en arkitektur där man faller 3-4 meter rakt ner i asfalten om man leker uppe på kullarna. Om man varit i Vasaparken vet man vad jag menar. Sixten börjar bli tillräckligt stor för att kunna hantera platsen men det skulle inte fungera för mig om Baxter var vaken samtidigt. Det är alldeles för stort och högt för att ha båda barnen lekandes.

Men idag kunde vi köa till gungorna och leka på de lagoma platserna medan Baxter sov. Jättemysigt! Sixten njöt verkligen. Förutom snuva märks det ingenting att han var så dålig i natt. Världens gladaste kille.


Jag är glad över att vi gick iväg idag, träffade människor vi tycker om och lekte i parken. Sitter man trött hemma i soffan blir man inte piggare!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar