Lofsan

En av mina inspiratörer

Jag brukar inte bli imponerad av särskilt många människor. Det är få personer som jag beundrar eller ser upp till men jag vill gärna dela med mig av en liten doldis som jag följer på håll. Hon heter Emelie Forsberg, bloggar  på Runners World och springer mycket. Och långt. Och högt. Och snabbt. Nu åker hon skidor också. Jag brukar tjata om hur viktigt det är att inte låta hjärnan sätta gränser för kroppen. Vi besitter en enorm kapacitet inom våra kroppar, det är bara hjärnan som inte vet om det. Än.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Saras träningsblogg 23 december, 2013 at 21:38

  Hon är grym!!!

  [Svara]

 • Svara Springsara 23 december, 2013 at 22:56

  Wow! Tack för tips!

  [Svara]

 • Svara Aniika 25 december, 2013 at 19:19

  Vilken tjej! Och så grymt ödmjuk också…

  [Svara]

 • Lämna kommentar