Lofsan

Empire state building och Coney Island

Precis som hos er i Sverige är det riktigt varmt här i New York. Idag ska det vara nästan 30 grader och vi ska nu på morgonen åka upp i Empire State Building. Sen ska vi ta tunnelbanan ut till Coney Island och doppa fötterna i havet.
 
 Jag är värsta träningsvärken i lår och rumpa idag efter mitt träningspass nere vid Hudson River. Alla övningarna finns filmade på min instagram så in och följ mig där om du vill ha inspiration till semesterträning utan att behöva gå till gymmet!
 
 Det är många som har frågat om vår lägenhet som vi hyr här denna vecka. Jag kommer att berätta mer i ett annat inlägg, vi har hyrt via AirBnB för första gången nämligen. Det har varit lite bumpigt inför resan men nu är allt på plats. Ställ frågor om AirBnB här i bloggen om ni vill så svarar jag!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Hanna 4 juli, 2015 at 08:16

    Vad kommer det sig att ni valde den här typen av boende i stället för hotell denna gång? Hur fungerar städ/handdukar/sängkläder?

    [Svara]

  • Lämna kommentar