Lofsan

Elin och Hugo!

Idag har det varit en riktigt bra dag! Sixten sov tre timmar på raken mellan 22 och 01. Då gör det inget att han vaknar varje timme resten av natten!

Vi spurtade genom city och Gamla stan med lilla vagnen, det skumpar riktigt bra på kullerstenarna. Jag letade reda på Babyproffsen på Hornsgatan och så bytte de hjulet och smörjde massor. Jag ska ta ner vagnen till tvättstugan nån dag och plocka isär och rengöra hjulen och bromsarna så blir den ändå smidigare. Jag älskar när det går att köra vagnen med en hand genom stan.

När jag stod och väntade inne på Babyproffsen såg jag en bekant bebis i ögonvrån, Hugo! Fastän det var just Elin som fixade håret igår kände hon knappt igen mig när jag ropade. 🙂

När hon kollat klart på vagnarna (de vill köpa en trehjuling med stora däck som blir liten när man fäller ihop den så att man smidigt kan resa med den, förslag någon?) så korsade vi Hornsgatan till ett café som hade en uteservering inne på gården. Jättemysigt och eftermiddagssol! Vi fikade varsin smörgås medan killarna matade varandra med majskrokar.

Sixten fick också chansen att visa att han numera kan gå genom att bara hålla i ett pekfinger. Kanske kommer han att gå innan hans ettårsdag i augusti, trots en månad med gips från höft till tå?

Ska vi ha vadslagning? 😉

Jag gick sedan upp till Agnes kontor på Drottninggatan och hälsade på. Sixten hann somna på kullerstenarna men vaknade som vanligt när Agnes pratar. Jag fick sitta och vila en stund innan jag tog mig an turiststormen på gatan och gick sista biten hem.

45 minuter styrketräning och 75 min powerwalk idag känns jättebra. Håll i, Lovisa! Föresten blir jag så glad över all pepp och fina komplimanger jag får av er läsare varje dag. Ni är toppen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 10 juni, 2010 at 22:57

  Jag blir riktigt nyfiken på hus Agnes låter när jag läser det här. Brölig? Pipig? Gäll? Förklara snälla!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha! Ja, det är nog inte Agnes röstläge som gör att han vaknar utan att Sixten avgudar Agnes och allt hon är. Han blir helt tokig när de ses. Vill bara kramas och gosas. Efter mig och H är Agnes hans favorit, fast ibland tror jag att hon tom skulle klå mig om Sixten fick välja.

  [Svara]

 • Svara Alex 10 juni, 2010 at 22:57

  Jag blir riktigt nyfiken på hus Agnes låter när jag läser det här. Brölig? Pipig? Gäll? Förklara snälla!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha! Ja, det är nog inte Agnes röstläge som gör att han vaknar utan att Sixten avgudar Agnes och allt hon är. Han blir helt tokig när de ses. Vill bara kramas och gosas. Efter mig och H är Agnes hans favorit, fast ibland tror jag att hon tom skulle klå mig om Sixten fick välja.

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 11 juni, 2010 at 08:14

  Ja verkligen, håll i du kan! Men du, vilket cafe var ni på? var det värt ett besök? Jag bor ju i närheten och är ständigt på jakt efter nya fina stammisställen 🙂

  kraam

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 11 juni, 2010 at 08:14

  Ja verkligen, håll i du kan! Men du, vilket cafe var ni på? var det värt ett besök? Jag bor ju i närheten och är ständigt på jakt efter nya fina stammisställen 🙂

  kraam

  [Svara]

 • Lämna kommentar