Lofsan

Egotime

Grattis till lilla Baxter som inte är så liten längre. 2 år idag fast han håller upp hela handen och säger att han är He hår. Som Sixten, 3 år.

Vi har haft paketöppning på morgon och nu är barnen på förskolan en stund. Snart ska jag åka dit med glass som Baxter ska få bjuda på. Han är sjukt taggad. 🙂

Jag har varit och jobbat på förmiddagen och nu har jag tre timmar Lovisatid. Först var jag på ansiktsbehandling på Svenska hudvårdskliniken på Söder och fortsatte min kur med kemisk peeling som jag gör. Sedan åkte jag till Axelson Spa i Gallerian för att för första gången testa stötvågsbehandling. Jag har en triggerpunkt i skulderbladet som ger sig tillkänna när jag stressar, är förkyld, nedkyld, trött osv. Med tanke på att jag jobbar varje vaken timme med mitt nya företag utöver mina vanliga uppdrag så är det inte konstigt att små symtom uppkommer. Jag ska vara bra på att förebygga stress och inte hamna i FrökenDuktigfällan som utbränd egenföretagare. Jag ska berätta mer om behandlingen sen. Nu: lunch med Alex!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Life of Lisa 26 oktober, 2012 at 15:06

  Grattis Baxter och vilken fantastisk förlossningsberättelse. snyft 🙂

  [Svara]

 • Svara Anonym 27 oktober, 2012 at 07:27

  Helt otroligt fint beskrivet hur Baxter kom till världen!
  Jag läser din blogg dagligen och uppskattar och värdesätter den något enormt.
  Min träningsteknik och tankar kring träning har utvecklats mycket, tack för det!

  Hälsningar/ Linnea

  [Svara]

 • Lämna kommentar