Lofsan

Eftermiddagsdippen

Jag tycker mer om att äta än att laga mat och när jag väljer mellanmål så satsar jag alltid på det smidigaste alternativet. Samtidigt så är jag ofta extra effektiv när jag jobbar på eftermiddagarna och kan faktiskt glömma bort att äta mellanmål ibland. Förutom att humöret blir bättre av att äta mellanmål så brukar jag alltid lägga till ett snacks till mina klienter på eftermiddagen för att minska risken för att man överäter senare på kvällen. Många som vill ha hjälp med sin kost av mig upplever att de äter bra under dagen men blir så sugna kvällstid. I själva verket äter de lite för lite eller för sällan under dagen och så slår det tillbaka på kvällen.

Genom att äta ett mellanmål innan man blir riktigt hungrig så minskar risken att man gör dåliga val gällande kosten samtidigt som man känner sig piggare och gladare och orkar hålla koncentrationen även senare på dagen.

I ett samarbete med Gogreen så har jag fått testa GoRaws nya serie med raw food-mixer som man kan använda för att göra sina egna raw food-bollar, bars och fröknäcke med hjälp av en mixer. Här kommer en film som jag inte kan sluta garva åt. Jag skulle visa hur enkelt det är att göra bollarna, direkt från påsen liksom. Men jag är verkligen ingen stjärna på att fixa sånt här, Hans suckar åt mig och jag skrattar så att jag gråter åt sladden. Ni ser ju i alla fall hur enkelt det kan vara om man läser instruktionerna på påsen!

Håll utkik här på bloggen och på min Instagram nästa vecka då jag, tillsammans med några andra bloggare, kommer att tipsa om fler sätt att ta sig igenom den där ökända 14:55-dippen och utlysa en tävling om detta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Diana (La Madre) 26 augusti, 2015 at 14:55

  Åh vad spännande!! Låter som något som jag skulle behöva med mina dippar jag kan åka på. 😀

  [Svara]

 • Svara Jennysen 26 augusti, 2015 at 15:21

  Hahahaha! Lätt som en plätt var det? 😉
  Hur smakade de då? 🙂

  [Svara]

  Hans Renman Reply:

  De är jättegoda! Vi testade knäckebrödet också. Lika lätt och riktigt gott!

  [Svara]

 • Svara Camilla 26 augusti, 2015 at 20:50

  Jag älskar att du bjuder på den här filmen – precis som den är. Du är fantastisk på träning, köket tar du dig fram och hej man kan inte vara bäst på allt. Men som sagt, skönt att du vågar bjuda på den precis som den är, och goda blev dom ju att döma av Hans kommentar:)

  [Svara]

 • Svara Linda 28 augusti, 2015 at 15:17

  Du är ju heelt ljuvlig att se/lyssna på!
  Tack för att du bjuder på dig själv!

  [Svara]

 • Svara Mitt 1455-tips | Lofsan.se 2 september, 2015 at 14:49

  […] med GoGreen? De har ett gäng nya raw food-mixer (GoRaw), och jag visade mina skills (nåja…) som energibolls-kock förra veckan… Kul att så många har sett filmen och skrattat åt mig. Jag lovar att aldrig […]

 • Lämna kommentar