Lofsan, Träning

Effektivitet är mitt mellannamn

Vi har varit väldigt effektiva den här första dagen hemma i stan. Hans hängde på låset till Hemköp klockan 07, jag var på nagelsalongen 0745 och Hans på jobbet 09. Sedan dess har gräbsen och jag varit på vårdcentralen, sprungit en timme med vår löparvagn Chariot CX2 och nu hänger vi i parken.

Löpningen var lika tung som förra gången, denna gång med syskonvagn dessutom. Jag sprang Årstaviken runt men gick i de värsta uppförsbackarna på Årstasidan, ändå låg pulsen kvar över 170. Jag har satt ett kalorimål som en minichallenge fram till att jag börjar jobba där jag ska samla ihop 1000 kalorier på pulsklockan varje dag. Det är ett bra sätt att samla kvantitet av träning. Det spelar ingen roll vad du gör, bara pulsen går upp. 560 avklarade idag, 440 kvar att ta på gymmet i eftermiddag.

Gräbsen var glada över att vara tillbaka i löparvagnen, de sjunger, tjoar, hejar och pratar oavbrutet. Nerför går det riktigt fort och då skriker de av förtjusning. Som Gröna Lund. Drakensbergsparken levererar som vanligt, kanske Söders roligaste park. Bästa läget i alla fall.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara LH 2 augusti, 2012 at 11:50

  Hej,

  Vad har du för pulsklocka? Är du nöjd?

  Superbra och inspirerande blogg!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag har en Suunto Quest, en av få klockor man kan synka med Mac.

  [Svara]

 • Svara Ellen 2 augusti, 2012 at 15:11

  Så smart, att samla kcal under dagen. Det kan nog passa mig rätt bra med tanke på att det blir en del rundor med hunden förutom träningen.

  [Svara]

 • Svara Sandra 5 augusti, 2012 at 11:21

  hur äter du en dag då du bränner 1000 kalorier?

  [Svara]

 • Lämna kommentar