Lofsan, Träning, Videobloggar

Effektivisera din träning

Genom att köra dina styrkeövningar i plankposition tränar du alla muskler kring midjan samtidigt som en annan muskel jobbar. Hantelrodd i planka är jobbigt både för ryggmuskulatur, axlar och mage. Genom att köra en pulshöjande övning direkt efteråt så får du även konditionseffekt och bra swing på förbränningen. Kanske orkar du göra roddövningen direkt efter 30 hoppen?

På filmen kör jag rodd med 12 kg, hanteln hela vägen upp till revbenet och höften helt fixerad. 30 höga sidohopp med fixerade armar framför kroppen, sug i naveln på båda övningarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Lana 29 januari, 2012 at 23:37

  Hej Lofsan det här är Lana som är 14 år gammal och jag har en fråga som jag vill ställa till dig och skulle vara tacksam om du kunde svara på frågan. Eftersom du har en träningsblogg så vill jag ställa det till dig och när jag har tid så besöker jag bloggen. För att veta vad du och dina små söta pojkar håller på med varje dag. Så här går min fråga!,

  Jag skulle vilja bygga upp min kropp och få mer muskler.
  Så jag undrar kan inte du skriva ett inlägg där du spelar in en video på hur man tränar och vilka övningar man måste göra för att få muskler i kroppen och träna för att få snygga klyfter.
  Och hur mycket man får äta och vad man får äta varje dag (Matvanor) Och vad som är dåligt för kroppen att äta. Och hur många gånger man måste göra övningarn och hur många timmar och dagar man kan träna upp sig. Utan att man behöver köpa något vertyg. Och att man tränar hemma utan extra kostnad!

  Skulle vara mycket tacksam för det! 🙂

  [Svara]

 • Svara Elin 30 januari, 2012 at 08:26

  Hej Lofsan!

  Jag undrar varför du tränar i sporttopp och inte har någon tröja på dig?
  Själv uppskattar jag om både män och kvinnor har en tröja/linne på överkroppen då de tränar på ett offentligt ställe. Vad är ditt syfte med att bara träna i topp?

  Hälsningar
  Elin

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hej! Jag tränar inte i gymmet i bara topp däremot filmar jag övningar där det är relevant för tekniken att se ryggen eller vinklar i topp.

  [Svara]

 • Lämna kommentar