Lofsan

East

Eftersom stora delar av Baxters och mina dagar går åt de dagar jag jobbar brukar jag satsa på riktiga föräldralediglyx på lediga dagar.

Idag åt vi lyxlunch på East på Stureplan. Perfekt läge från Corinne som ligger inne i Sturegallerian. Jag älskar de ångkokta bönorna med havssalt på och beställde Tempura till.

Studentflaken från Södra Latin skumpade förbi till Baxters förtjusning. Bra med underhållning till hans stora riskornslunch.


Om jag blev nöjd med håret? Är påven katolik?

Nadja hos Corinne är grym!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara elin 14 juni, 2011 at 16:15

  Åh, Baxter är en liten Agnes <3 Mina fina ni!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Ja, verkligen!

  [Svara]

 • Svara Linda 14 juni, 2011 at 18:16

  Hej!

  Läst din blogg ett tag och gillar den skarpt =) Har en liten son som nästan är jämngammal med din lille Baxter, jag är lite nyfiken på hur hans matschema ser ut under dagen på ett ungefär…

  Kram
  Linda

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack!

  Eftersom Baxter har haft så ont i magen, sina luftvägsinfektioner och magmunsproblem så består den största delen av kosten av en specialvälling som heter EnFamil. Den är glutenfri och blir till gelé i magsäcken. En gång per dag får han några skedar katrinplommonpuré för att hålla i gång magen. Han äter majskrokar till mellis ibland.

  Sixten åt i samma ålder gröt till frukost och mellis. Två burkar puré en till lunch och en till middag. Däremellan välling. Båda mina killar har druckit mycket välling under nätterna. Jag har inte varit hård med att de ska sova hela natten utan mat som andra mammor.

  Hur äter din lilla kille?

  [Svara]

 • Svara Agnes 14 juni, 2011 at 21:16

  Så vacker tjej!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  🙂

  [Svara]

 • Svara Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a 15 juni, 2011 at 07:10

  Heting! grymt sugen på sushi nu,..

  [Svara]

 • Lämna kommentar